Antena Căutare

Next Star, 3 iulie 2021. Daria Mușat, cântec popular interpretat cu multă pasiune. Loredana s-a ridicat și a cântat cu ea

Daria Mușat i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare să o aplaude, după ce a cântat.

Daria Mușat, cântec popular pe scena Next Star 2021 Galerie
Daria Mușat, pe scena Next Star 2021 | Antena 1

Daria Mușat a avut ocazia de a cânta cu Loredana, după ce jurații i-au oferit 3 voturi de DA. Cât de tare i-a impresionat fetița cu melodia populară interpretată impecabil.

Daria Mușat, cântec popular interpretat cu pasiune la Next Star

Daria Mușat i-a uimit pe jurați cu talentul său vocal, cu o interpretare impecabilă a unui cântec popular, pe care îl are în repertoriu și Loredana.

Micuța a avut ocazia să cânte cu jurata care i-a făcut și o promisiune de neuitat. Ce i-a transmis aceasta.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Alessia Sana a „dat foc” la scenă cu o interpretare puternică. A cântat o piesă grea pentru vârsta ei

„M-ai dat pe spate. Puțin mai mult zâmbet, că se deschide sunetul. Ai interpretat varianta pe care am cântat-o și eu”, i-a spus Loredana fetiței.

„Eu zic că te-ai descurcat ca o cântăreața profesionistă. Cum te-ai prezentat, ești impecabilă. Ești Fabuloasă”, i-a transmis și Ștefan Bănică.

Astfel că, pentru votare, jurații au avut același gând: Daria Mușat merită să meargă în finala serii.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Gemenii Ianis și Iustin, spectacol la țambal și acordeon: „S-a dus direct la inimă”

„Daria, în primul rând mi-a plăcut foarte mult cum ai atacat notele de cap. Nu e un secret că întotdeauna e un loc pentru mai bine. Răspunsul meu în seara asta este DA”, i-a spus Dorian Popa.

Loredana a cântat cu Daria Mușat pe scena Next Star

„Cu toată inima, cu toată dragostea și să nu te lași niciodată de muzica populară, din partea mea ai un mare DA”, a fost votul Loredanei.

„Exceptională și ai 3 de DA”, a spus și Ștefan Bănică.

După votare, Loredana și-a dorit să cânte alături de ea și i-a făcut o ofertă de nerefuzat. „Vreau să cânt cu tine acest cântec. Că mi-ai făcut poftă. Când voi avea primul concert ești invitata mea specială și vreau să cântăm împreună pe scenă”, a spus Loredana.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Energy Fit, moment spectaculos de karate combinat cu muzică. Cum au reacționat jurații

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 3 iulie 2021. Raisa Brânză a scos „tot arsenalul” de talente pe scenă. Cum au reacționat jurații... Next Star, 3 iulie 2021. Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș, momentul de dans pentru care au primit note de 10 de la j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x