Antena Căutare

Surpriză la Next Star, sezonul 10. Unul dintre componenții trupei Blană Bombă a mai participat la emisiune: ”Și-a făcut band și a revenit!”

Prima ediție a noului sezon al emisiunii Next Star a adus în centrul atenției o trupă de băieți. Pasionați de rock alternativ, aceștia i-au impresionat pe jurați, însă surpriza a venit abia atunci când a vorbit Dorian Popa.

Surpriză la Next Star, sezonul 10. Unul dintre componenții trupei Blană Bombă a mai participat la emisiune: ”Și-a făcut band și a revenit!”
Surpriză la Next Star, sezonul 10. Unul dintre componenții trupei Blană, bombă, a mai participat la emisiune. Nicholas Butacu a câștigat o ediție a show-ului

Mai exact, juratul emisiunii ”Next Star” l-a recunoscut pe Nicholas Butacu, bateristul trupei Blană, bombă, ca fiind fost concurent al emisiunii.

”Ce mă bucur că a revenit. Și-a făcut trupă și a venit din nou”, a spus Dorian Popa.

Ei bine, înainte de a fonda trupa Blană Bombă, Nicholas a venit la Next Star, sezonul 9, unde a reușit chiar să câștige ediția nouă a sezonului. Cum? Ei bine, atunci, el a ales să cânte la tobe.

Vezi momentul de atunci, dar și interpretarea alături de colegii lui, din prima ediție a sezonul 10, mai sus!

Ei sunt concurenții care au intrat în cursa pentru popularitate! Descarcă-ți aplicația și votează-ți preferații din sezo... Șah mat, Loredana Groza! Cătălina Solomac i-a dat gata pe jurați, cu o simplă întrebare: „Suntem perfecte pentru că sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x