Antena Căutare

OMAR, câştigătorul primului sezon ”Next Star”, asltat de admiratoare! Se declară singur, dar recunoaște: „ Sunt într-un grup în care se află numai doamne și domnișoare!”

După ce a trecut pe la ”Next Star”, Omar Arnaout a câștigat nu numai concursul, ci inimile a mii de domnișoare! 

După ce a trecut pe la ”Next Star”, Omar Arnaout a câștigat nu numai concursul, ci și inimile a mii de domnișoare!

Puștiul minune nu mai este acum un copil! A crescut, s-a transformat într-un adolescent carismatic, are multe amice și colege care încearcă să-i intre în grații! Deși se declară singur, la cei aproape 17 ani, e greu să-l credem pe cuvânt!

Nu trece săptămână în care să nu posteze vreo fotografie cu vreo fată, iar de curând le-a dezvăluit fanilor că... a fost „forțat” inclus într-un grup în care Evele sunt la putere!

„Sunt într-un grup în care se află numai doamne și domnișoare urmăritoare de serial, mai exact Kosem. O fi ceva ciudat în asta?”, a întrebat Omar pe Facebook. „Nu e nicio problemă dacă ești singurul băiat de acolo, ești înconjurat de fete, norocosule!”, i-a transmis o admiratoare.

Jurații „Next Star”, puși la grea încercare! Mima muzicală, proba de foc care ar da bătăi şi unui copil talentat!... Talent încă din pampers! Cel mai mic concurent din istoria „Next Star” are un an și zece luni și urcă joi pe scena show-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x