Antena Căutare

Primele reacţii ale fanilor după ce Alina Eremia, jurata "Next Star", a lansat ”Poartă-mă”: ”O ascult încontinuu. O port mereu în sufletul și mintea mea!” De la cine e mesajul?

După ce frumoasa  jurata "Next Star", Alina Eremia, a lansat ”Poartă-mă”, fanii nu au mai contenit cu felicitările. Mesajele ascultătorilor au emoţionat-o cu siguranţă pe artistă, mai ales că unele au fost adevărate declaraţii de dragoste.

După ce frumoasa jurata "Next Star", Alina Eremia, a lansat ”Poartă-mă”, fanii nu au mai contenit cu felicitările. Mesajele ascultătorilor au emoţionat-o cu siguranţă pe artistă, mai ales că unele au fost adevărate declaraţii de dragoste.

”O ascult încontinuu. O port mereu în sufletul și mintea mea!”, i-a scris o admiratoare. Mesajul nu a fost unul singular.

”O mare frumusețe specială ca tine este piesa aceasta, și mai ales dragostea ta din această piesă specială și diferită. La fel ca tine de specială și magică! Transmiți dragostea ta perfecta care există în tine în videoclipul acesta!", i-a transmis un alt fan.

O apariţie seducătoare, o linie melodie pe care nu ai cum să o reţii, multă sensibilitate, un mesaj puternic: acestea sunt ingredientele hitului ”Poartă-mă”.

De acord? Voi ce mesaje i-aţi transmite Alinei?

Emisiunea ”Next Star” revine în grila Antena 1 din 16 februarie, cu cel de-al optulea sezon... Regulile se schimbă în noul sezon "Next Star", care începe joi, 16 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1. Ex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x