Antena Căutare

Se alege viitorul Next Star al Romaniei, joi, de la ora 20.30, la Antena 1!

Sezonul al doilea din “Next Star”, emisiune difuzuta de ANTENA 1, in fiecare joi seara, de la ora 20.30, se apropie de final, dar nu inainte de a-si desemna castigatorul.

Sezonul al doilea din “Next Star”, emisiune difuzuta de ANTENA 1, in fiecare joi seara, de la ora 20.30, se apropie de final, dar nu inainte de a-si desemna castigatorul. Daca anul trecut, Omar Arnaout a fost cel desemnat de juriul format din Pepe, Lora, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R, sa fie urmatorul star in devenire, acum, alti 11 concurenti, vor incerca sa-i impresioneze pe jurati mai mult ca niciodata.

Robert Olaru a fost primul finalist al acestui sezon, cu o intepretare perfecta a piesei “When I was you man” a lui Bruno Mars, in ciuda faptului ca inima lui bate in partea dreapta a corpului, si nu in stanga, ca la toti ceilalti. Sau poate din aceasta cauza interpretarea lui a fost extrem de emotionanta.

Antonia Stoian are 12 ani, este din Targu Jiu, si a ridicat sala in picioare cu piesa din repertoriul popular pe care a ales sa o cante in platoul de la “Next Star”. Fetitia nu-si mai vazuse mama de doi ani, de cand acesta a fost nevoita sa plece in Spania, la munca. In fata telespectatorilor ANTENEI 1, a juriului si a lui Dan Negru, Antonia si-a imbratisat mama, adusa special de echipa de la “Next Star” pentru a-i sta alaturi intr-una dintre cele mai importante zile din viata fiicei ei. Acum, in marea finala, mama ei nu ii va mai fi alaturi, pe scena, dar Antonia promite sa o faca din nou cea mai mandra mama din lume.

Andrei Ionescu sau micul Pavarotti, asa cum ii spunea tatal lui inainte sa piara tragic intr-un accident de motor, va incanta, cu siguranta audienta: “Sa fii tare, ca data trecuta, sa nu plangi, sa fii curajos si sa dai totul din tine”, ii transmit toti prietenii sai.

In pantofiorii lor verzi de dans, cei de la Lil Style Junior au adus buna dispozitie telespectatorilor ANTENEI 1, dar si tuturor celor prezenti in platoul de la “Next Star”, in cea de-a zecea editie. Acum, in marea finala, cei zece dansatori promit un show fantastic.

Cu frumusetea ei ravasitoare, dar si cu vocea care ar face orice cantaret sa fie invidios, Vanessa Marzavan a fost aleasa de juriu sa fie prezenta in marea finala.

Simpatica Carina Mihaila, din Barticesti, jud. Neamt, a adus veselia la “Next Star” cu interpretarea ei actoriceasca aparte, iar Vasile Muraru a numit-o in editia a sasea, pe care de altfel a si castigat-o, viitoarea Tamara Buciuceanu - Botez a generatiei sale.

Chiar daca Alex Parvu este nevazator, asta nu l-a impiedat sa-si urmeze visul: acela de a canta. Baietelul de zece ani din Pitesti cu voce de aur care a emotionat audienta pana la lacrimi, se va numara printre finalistii care s-au calificat in marea finala.

Pentru a scapa de emotii, Cornelia Orleanu, castigatoarea editiei cu numarul opt “Next Star”, isi inchipuie ca oamenii care o asculta sunt personaje de desene animate. Probabil ca la fel va face si in marea finala, joi, de la ora 20.30, la ANTENA 1.

Micuta “rusoaica”, Oana Tabultoc, a impresionat juriul cu prestatia ei in limba rusa in editia cu numarul sapte, atunci cand Lora, unul dintre juratii emisiunii i-a si spus: “Ne-a dat pe spate cand a inceput sa cante intr-o limba pe care nu o cunosteam”. De altfel, juratii au decis ca Oana sa fie prezenta si sa se lupte pentru marele premiu de 20.000 de euro.

Atunci cand Flavius Hosu a inceput sa bata-n tobe, s-au cutremurat peretii studioului de filmari de la “Next Star”, iar juratii l-au trimis direct in marea finala de joi seara, de la ANTENA 1.

Botosaneanca Raluca Ursu a castigat editia cu numarul 11 a emisiunii “Next Star”, lasand juriul fara cuvinte, ceea ce spera ca se va intampla si in marea finala, in care s-a calificat.

Cine va reusi sa impresioneze juriul si sa fie urmatorul “Next Star al Romaniei, dar si sa fie fericitul castigator a premiului de 20.000 de euro, telespectatorii ANTENEI 1 vor afla joi, de la ora 20.30, in ultima editie “Next Star” al acestui sezon.

Cel de-al doilea sezon se apropie de final! Curiozitati de la “Next Star”... Finala Next Star: Alexandra Badoi, o tinuta speciala pentru o seara magnifica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x