Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

„Cineva vrea să mă tragă de păr!” Brianna Fora vrea să i se facă dreptate! Ștefan Bănică n-a stat pe gânduri: „Dă-mi repede un telefon”

Brianna a venit la NExt Star cu un plan bine pus la punct! După ce i-a aliniat pe jurați în jurul ei, pe scenă, concurenta și-a spus oful! „Eu am o mare problemă!”. Ștefan Bănică nu a stat pe gânduri, a pus mână pe telefon și i-a sunat pe făptași!

Prima ediție a emisiunii Next Star este, fără doar și poate, una explozivă, cu momente care mai de care mai inedite, însă cireașa de pe tort a fost Brianna, o fetiță de doar patru ani, care i-a pus pe jurați într-o situație inedită.

„Am o problemă mare, eu! Cineva vrea să mă tragă de păr! Alex îl cheamă, e un coleg de a grădiniță!”, le-a spus Brianna juraților, după ce i-a aliniat în jurul ei, pe scenă.

Așa ceva nu este permis! Ștefan Bănică pus mâna imediat pe telefon și l-a sunat pe...Alex!

„Alo, Alex? Cum ți-ai permis tu s-o tragi de păr, măi băiatule?! Aoleo...nu plânge! Nu plânge! Știi ce? Nici nu te iertăm și nici nu mai vorbim cu tine”, i-a transmis juratul, încurajat de Brianna.

„Suuuuper!”, a spus Brianna.

Dar Alex nu este singura țintă a concurentei: Albert, a venit rândul tău! Întreg momentul, în materialul video de mai sus.

Citește și:

Momentul în care Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa au fost jurizați de o concurentă, la Next Star: ”A făcut ce a vrut din noi”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube