Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Medicii i-au spus că va PARALIZA, dar ea continuă să-i CONTRAZICĂ! Visează să salveze oameni şi se bucură de fiecare zi din viaţă

O cheamă Adelia, ce nume frumos, iar certificatul ei medical are o boală grea, rară, dură. Medicul i-a spus, în faţă, fără menajamente, că va ajunge în scaunul cu rotile

O cheamă Adelia, ce nume frumos, iar certificatul ei medical are o boală grea, rară, dură. Medicul i-a spus, în faţă, fără menajamente, că va ajunge în scaunul cu rotile. Îi e frică, dar ştie că acel doctor nu va avea niciodată dreptate.

Îşi pune ceasul să sune, mare atenţie!!!, pentru a se ruga, iar credinţa o ajută să obţină starea de bine. Nu se poate juca la intensitate maximă, iar mânuţele le coordonează din ce în ce mai greu. Dar râde şi profită de fiecare zi din viaţă, pe care o trăieşte aşa cum ea ştie cel mai bine.

A fost remarcat de Stela Popescu, care a venit în platoul Next Star cu o nouă surpriză. O excursie la Ierusalim. A lăcrimat, dar nu pentru mult timp. Căci avea nevoie de zâmbete pentru a realizat un moment amuzant alături de Aurelian Temişan.

E o lecţie pe care noi toţi am primit-o. Un semn că problemele pe care le avem dispar atunci când facem lucrurile pe care le iubim cu adevărat!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video