Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 10 februarie 2023. Anca Țurcașiu, apariție de senzație. Cum arată vedeta, la 52 de ani, într-o rochie mulată

În ediția din 10 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, Anca Țurcașiu a făcut senzațițe cu ținuta aleasă. Un detaliu a atras atenția tuturor.

colaj foto cu anca turcasiu si anca turcasiu si pepe la emisiunea nu te supara frate de la Antena 1 Galerie
Anca Țurcașiu i-a uimit pe mulți cu silueta sa, în emisiunea Nu te supăra, frate! | Antena 1

La emisiunea Nu te supăra, frate!, două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul cu același nume și fac față provocărilor gândite de cele două gazde, Pepe și magicianul Robert Tudor. Jocuri, ghicitori interesante și momente savuroase, iată rețeta acestui quiz show de la Antena 1.

În ediția din 10 februarie 2023, vedetele din echipa roșie sunt Nea Marin, Alina Sorescu și Anca Țurcașiu, în timp ce echipa albastră este formată din Sonny Medini de la Circul Bellucci, coana Mița și Lavinia, fiica lui Nea Marin.

Anca Țurcașiu a fost o adevărată apariție și i-a uimit pe mulți cu ținuta aleasă. Un detaliu a atras atenția tuturor.

Anca Țurcașiu, apariție de senzație la emisiunea Nu te supăra, frate!, ediția din 10 februarie 2023, de la Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că, la 52 de ani, Anca Țurcaștiu arată într-o formă de zile mari. Cu o siluetă de invidiat, vedeta a făcut senzație la emisiunea Nu te supăra, frate!, ediția din 10 februarie 2023, de la Antena 1.

Artista a ales să îmbrace o rochie de culoare neagră, scurtă și mulată, ce s-a mulat perfect pe talia de viespe, prinsă cu o curea. La această ținută, vedeta a asortat o pereche de cizme negre cu toc înalt.

Citește și: Nu te supăra, frate! 9 februarie 2023. Tavi Clonda, pus în dificultate. Cum a fost ajutat de Jean de la Craiova

Un detaliu însă a atras atenția tuturor. Anca Țurcașiu a ales să poarte un elegant guler negru din dantelă, accesoriu ce i-a conferit un plus de eleganță.

La un moment dat, în timpul jocului de la Nu te supăra, frate!, aceasta a fost anunțată de Pepe că urmează un joc greu sau o întrebare dificilă, însă răspunsul vedetei a fost neașteptat.

„Mie îmi plac provocările!”, a mărturisit ea, extrem de sinceră.

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate!, ediția din 10 februarie 2023, de la Antena 1.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 9 februarie 2023. Tavi Clonda, pus în dificultate. Cum a fost ajutat de Jean de la Craiova... Nu te supăra, frate! 10 februarie 2023. Nea Marin și Larisa, fiica lui, au devenit rivali la un joc de strâns ouă! Ce ge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x