Antena Căutare

Pauza de răcorire, ideală pentru timpul liber petrecut cu familia și prietenii. Cum se destinde Radu Bucălae după o săptămână full

Petrecerea timpului cu prietenii și familia în afara contextului profesional poate consolida legăturile afective și contribui la o stare generală de fericire și bine. Ursus Cooler încurajează pauzele de răcorire și le-a provocat pe patru dintre cele mai ocupate vedete Antena 1 să spună cum arată momentul lor ideal de respiro.

radu bucalae se stramba la camera
Provocat de Ursus Cooler, Radu Bucălae a povestit cum se desfășoară momentele de relaxare pentru el și cum se deconectează după o săptămână grea la muncă

Pauzele și timpul liber oferă ocazia de a dezvolta și menține relații sănătoase. Provocat de Ursus Cooler, Radu Bucălae a povestit cum se desfășoară momentele de relaxare pentru el și cum se deconectează după o săptămână grea la muncă.

"Pauza, pentru mine, o dată cu vârsta, s-a modificat. Mai nou, pauza înseamnă să petrec timp cu familia și să comunic cu ei și să ne răcorim la o vorbă și o băutură. Dacă ar fi un fruct, pauza fi cireșe. Ăsta e gustul copilăriei mele. Țin minte, când eram mic, îmi plăceau atât de mult cireșele încât le mâncam și pe alea de pe jos, alea care se uscau așa și se confiau", a povestit comediantul.

Interacțiunile sociale pozitive pot oferi un sentiment de apartenență și susținere emoțională, care sunt esențiale pentru bunăstarea noastră.

"Pauza perfectă pentru mine este undeva în natură, cu o băutură răcoritoare, cu mâncare și doi-trei oameni lângă mine cu care să am ce vorbi. Dar nu prea mulți cât să mă deranjeze, dar nici prea puțini ca să nu am cui să pun întrebări", a glumit Radu.

Pauzele și timpul liber nu ar trebui privite ca timp pierdut, ci ca investiții în sănătatea și bunăstarea noastră.

"În pauză îmi place să mă joc. Deși am 33 de ani, mă joc pe laptop cu prietenii mei, seara, în weekend. Niciodată în timpul săptămânii pentru că a doua zi muncim. Și bem ceva răcoritor și ne jucăm jocuri de copii și bârfim", a încheiat actorul.

Despre Ursus Cooler

Pauzele Cooler vin cu un vibe bun, care îți dă reset în mijlocul zilei. Orice poate aștepta, mai puțin gustul delicios, fructat, fără alcool. Cooler e pauza care te face să trăiești prezentul, să-l savurezi din plin și să explorezi cu poftă fiecare moment. Pauza de la job, de la învățat sau și mai bine... pauza de masă!

Cooler le bifează pe toate pentru ca tu să te bucuri de fiecare clipă! Și acum, să fim serioși, cine nu gustă pauzele? Sunt yumm și de nerefuzat, exact ca un Cooler!

Pauza de răcorire, prilejul perfect al Dianei Munteanu pentru a visa cu ochii deschiși. La ce se gândește în pauză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x