Antena Căutare

Pauza de răcorire, prilejul perfect al Dianei Munteanu pentru a visa cu ochii deschiși. La ce se gândește în pauză

Într-o lume în care cerințele profesionale și personale ne pot copleși, pauzele regulate pot oferi un moment de respiro. Ursus Cooler încurajează pauzele de răcorire și le-a provocat pe patru dintre cele mai ocupate vedete Antena 1 să spună cum arată momentul lor ideal de relaxare.

diana munteanu zambeste la camera
Diana Munteanu știe că momente de relaxare permit corpului și minții să se destindă, să se refacă și să combată efectele nocive ale stresului cronic

Diana Munteanu știe că momente de relaxare permit corpului și minții să se destindă, să se refacă și să combată efectele nocive ale stresului cronic. Întrebată ce se întâmplă în mintea și corpul ei când ia pauză, vedeta nu a ezitat.

"Pentru mine pauza înseamnă momentul de relaxare în care stau, beau ceva răcoritor, mă gândesc la lucrurile frumoase. Poate la o vacanță... Habar n-am, dar asta înseamnă pauza: să stai cu gândurile tale zece minute și să bei ceva răcoritor", a descris Diana.

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, luarea de pauze regulate poate îmbunătăți productivitatea. Când lucrăm sau ne concentrăm asupra unei sarcini pentru perioade lungi de timp, creierul nostru devine obosit, iar performanța noastră scade. Prin luarea unor pauze scurte, putem restabili concentrarea și creativitatea.

"Dacă ar fi să fie un fruct, pauza pentru mine ar fi mango pentru că este foarte gustos și răcoritor. Este un fruct complex care mie îmi place foarte, foarte mult și pe care îl și consum foarte foarte des. Pauza perfectă înseamnă relaxare. Să stau 10 minute întinsă undeva - dacă se poate, la plajă, dacă nu, într-un hamac. Dacă nu, e ok și pe canapea, cu ceva răcoritor lângă", a adăugat Diana Munteanu.

Ce-i drept, timpul liber ne permite să ne reconectăm cu pasiunile și interesele noastre, ceea ce poate stimula creativitatea și inovația în domeniul profesional - un must pentru orice vedetă de televiziune.

Despre Ursus Cooler

Pauzele Cooler vin cu un vibe bun, care îți dă reset în mijlocul zilei. Orice poate aștepta, mai puțin gustul delicios, fructat, fără alcool. Cooler e pauza care te face să trăiești prezentul, să-l savurezi din plin și să explorezi cu poftă fiecare moment. Pauza de la job, de la învățat sau și mai bine... pauza de masă!

Cooler le bifează pe toate pentru ca tu să te bucuri de fiecare clipă! Și acum, să fim serioși, cine nu gustă pauzele? Sunt yumm și de nerefuzat, exact ca un Cooler!

Pauza de răcorire, momentul favorit al zilei pentru Cosmin Natanticu. Ce îi place să "nu facă" în pauză... Pauza de răcorire, ideală pentru timpul liber petrecut cu familia și prietenii. Cum se destinde Radu Bucălae după o săpt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x