Antena Căutare

Pauza de răcorire, momentul favorit al zilei pentru Cosmin Natanticu. Ce îi place să "nu facă" în pauză

În lumea agitată și mereu în mișcare de astăzi, pauzele și timpul liber par a fi resurse prețioase, adesea trecute cu vederea sau neglijate. Ursus Cooler încurajează pauzele de răcorire și le-a provocat pe patru dintre cele mai ocupate vedete Antena 1 să spună cum arată momentul lor ideal de respiro.

cosmin natanticu in geaca de piele
Întrebat care sunt activitățile lui preferate de relaxare, Natanticu nu a ezitat: "Cel mai mult în pauze îmi place să fac nimic. Asta ar fi ideal, să nu fac nimic"

Cosmin Natanticu a înțeles că momentele de relaxare și reîncărcare sunt fundamentale pentru sănătatea și bunăstarea fizică și mentală a oricărui om, mai ales dacă are un program încărcat. Provocat de Ursus Cooler, actorul și comediantul a povestit cum arată pauza perfectă pentru el.

"Pauza este un bun prilej de a-ți da un restart, un refresh, de a te încărca cu energie, să poți să reiei ceea ce ai început cu forțe proaspete. Dacă ar fi un fruct, pauza ar avea gust de lămâie. Îți vine să crezi? Pentru că lămâia este foarte sănătoasă - ca orice alt fruct, de altfel - dar conține și vitamina C. Poți să folosești și în atâtea băuturi răcoritoare și chiar îți dă un refresh suficient de puternic ca să poți să o iei de la capăt imediat", a povestit actorul.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale pauzelor și a timpului liber este, într-adevăr, capacitatea lor de a reduce stresul și anxietatea.

"Pauza perfectă pentru mine, mai ales acum, că sunt cu filmări, ar arăta așa: în rulota mea proprie și personală - nu trebuie să fie mare, dar să încapă un pat destul de încăpător în care să mă arunc. Să stau cu ochii închiși și să mă gândesc la ce am de făcut sau să nu mă gândesc la nimic. Să am o băutură răcoritoare, poate fructe și ceva de ronțăit", a detaliat Cosmin.

Întrebat care sunt activitățile lui preferate de relaxare, Natanticu nu a ezitat: "Cel mai mult în pauze îmi place să fac nimic. Asta ar fi ideal, să nu fac nimic. De ce trebuie să mai fac ceva dacă e pauză? În pauză stai, bei ceva răcoritor, te deconectezi de la tot că după aia să poți să o iei de la capăt."

Despre Ursus Cooler

Pauzele Cooler vin cu un vibe bun, care îți dă reset în mijlocul zilei. Orice poate aștepta, mai puțin gustul delicios, fructat, fără alcool. Cooler e pauza care te face să trăiești prezentul, să-l savurezi din plin și să explorezi cu poftă fiecare moment. Pauza de la job, de la învățat sau și mai bine... pauza de masă!

Cooler le bifează pe toate pentru ca tu să te bucuri de fiecare clipă! Și acum, să fim serioși, cine nu gustă pauzele? Sunt yumm și de nerefuzat, exact ca un Cooler!

Pauza de răcorire, moment perfect pentru meditație și relaxare. Cum își încarcă Eliza Natanticu bateriile după o perioad... Pauza de răcorire, prilejul perfect al Dianei Munteanu pentru a visa cu ochii deschiși. La ce se gândește în pauză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x