Antena Căutare

Pauza de răcorire, moment perfect pentru meditație și relaxare. Cum își încarcă Eliza Natanticu bateriile după o perioadă grea

Beneficiile momentelor de relaxare și reîncărcare sunt evidente, de la reducerea stresului și anxietății la îmbunătățirea productivității și a sănătății fizice. Ursus Cooler încurajează pauzele de răcorire și le-a provocat pe patru dintre cele mai ocupate vedete Antena 1 să spună cum arată momentul lor ideal de respiro.

eliza nataticu in haine negre cu coada
Actrița Eliza Natanticu a povestit, provocată de Ursus Cooler, ce îi place să facă atunci când are nevoie de un moment pentru sine

Unul dintre cele mai mari beneficii ale pauzelor și a timpului liber este capacitatea lor de a reduce tensiunea din corp și minte. Actrița Eliza Natanticu a înțeles acest lucru și a povestit, provocată de Ursus Cooler, ce îi place să facă atunci când are nevoie de un moment pentru sine.

"Mie în pauză îmi place cel mai mult să stau. Ori să mă răcoresc, ori să fac o meditație dacă sunt prea obosită, o respirație... Mai stai pe telefon, mai pierzi vremea și încerci să te încarci", a explicat Eliza.

"Pauza pentru mine înseamnă odihnă, înseamnă relaxare, înseamnă bucurie. Pauza are gust de gref, cred. Pentru că mie îmi place foarte mult greful, cu gustul ăla dulce-amărui, chiar te revigorează", a adăugat actrița.

Prin activități precum meditația, yoga sau plimbările în natură, putem experimenta o reducere semnificativă a nivelului de stres și anxietate.

"Pauză perfectă, dacă aș ieși din platoul de filmare, mi-aș dori să am o ușă ca în Narnia și să mă teleportez undeva pe o plajă, în Maldive. Să am ceva răcoritor în mână, cineva să îmi facă vânt cu o frunză de palmier și să mă relaxez. Cam așa arată pauza perfectă", a încheit Eliza Natanticu.

Despre Ursus Cooler

Pauzele Cooler vin cu un vibe bun, care îți dă reset în mijlocul zilei. Orice poate aștepta, mai puțin gustul delicios, fructat, fără alcool. Cooler e pauza care te face să trăiești prezentul, să-l savurezi din plin și să explorezi cu poftă fiecare moment. Pauza de la job, de la învățat sau și mai bine... pauza de masă! Cooler le bifează pe toate pentru ca tu să te bucuri de fiecare clipă! Și acum, să fim serioși, cine nu gustă pauzele? Sunt yumm și de nerefuzat, exact ca un Cooler!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x