Antena Căutare

Anamaria Prodan despre experiența la „Poftiți la muncă”: „M-a provocat absolut totul, dar nimic nu mi s-a părut greu”

1. Ce ti s-a părut cel mai greu din toată participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”? Ce situații te-au provocat cu adevărat?

M-a provocat absolut totul, dar nimic nu mi s-a părut greu. Mie îmi place foarte mult să îmi fac treburile și să le duc la capăt.

2. Ce ti-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult mi-a plăcut zona în care am mers, la Avrig și la Palat, la balul de caritate. A fost foarte frumos! Mi-aș fi dorit să trăiesc în acele vremuri, cu acele costume minunate pe care le-aș purta toata viața.

3. Te-a certat vreodată nea Mărin? De ce?

Pe mine nu m-a certat pentru că mă trezeam prima, mă culcam ultima, munceam cu spor și terminam toate treburile.

4. Ce ai învățat de la Nea Mărin?

Sau ce a învățat Nea Mărin de la mine! Eu cred că învățăm cu toții, unii de la alții. Mi-a plăcut de el că atunci când era glumă era glumă, iar când era de muncă, munceam serios.

5. A fost vreun lucru pe care nu l-ai făcut niciodată și l-ai făcut acum?

Nu, pentru că eu am crescut la țară și am ajutat-o pe bunica mea cu toate cele în gospodărie. Așa că nimic din ce am făcut acum nu mi-a fost străin.

6. Ce ti-a lipsit cel mai mult din rutina sau obiectele obișnuite cât timp ai fost la Poftiți?

Nu mi-a lipsit nimic. Singurul obiect care mi-ar fi putut lipsi era telefonul, de restul mă pot debarasa. Însă l-am avut tot timpul cu mine, așa că a fost perfect.

7. Te rog sa ne povestesti un moment de la filmări în care ai râs cu lacrimi (o întâmplare amuzantă în care ai fost protagonist).

Toate momentele au fost frumoase, mai ales că dacă muncești, te distrezi foarte tare cu Nea Mărin. Cel mai amuzant a fost in piață când ne-am dus să facem cumpărături și toată lumea se uita la noi.

Curățarea grajdurilor și plăcinta de dovleac au fost cele două mari provocări ale Oanei Roman la ”Poftiți la muncă”... Fanii „Mireasă pentru fiul meu” au rămas mască! Cu cine a fost surprinsă Mirela Boureanu Vaida, chiar duminică seara! Ni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x