Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 3. Edi Stancu, accidentare după un număr spectaculos de circ. „Am simțit cum făcea BUM-BUM"

În ediția 3 Poftiți la circ 2020, vedetele care au acceptat provocarea lui nea Marin de a participa la emisiune au prezentat câte un moment în cadrul spectacolului circului Bellucci. Edi Stancu a realizat un moment formidabil, însă, din nefericire, coregraful s-a accidentat la deget.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Fiecare vedetă care participă la Poftiți la circ trebuie să realizeze un moment care să fie inclus în spectacolul circului Bellucci.

Edi Stancu a realizat un moment spectaculos și haios în același timp, alături de unul dintre circari.

Edi Stancu, moment de excepție în spectacolul circului Bellucci

Edi Stancu a fost „omul din balon” și a făcut diverse sărituri și acrobații, spre încântarea spectatorilor circului Bellucci.

„În momentul în care am urcat pe scenă am dat pe butonul de on, m-am dat pe circ mode și m-am distrat maxim”, a mărturisit coregraful Edi Stancu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția surpriză a lui Edi Stancu. Nu mai fusese văzut de ani buni la televizor

Liviu și Andrei, ajutoarele permanente ale lui nea Marin, au prezentat spectacolul și i-au privit cu plăcere pe colegii lor în timpul prestațiilor.

„Vă dați seama cât de confortabil este să ai lângă tine oameni buni. Știam că Jean își face treaba bine, că Marian Drăgulescu își va face treaba bine, că Marga va fi explozie de culoare, de iubire, de binefacere și de tot, Edi la fel”, au comentat Liviu și Andrie prestațiile colegilor.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 3. La repetiții a fost puțin timorat. Cum s-a descurcat Marian Drăgulescu la trambulina elastică

Edi Stancu, accidentare după un număr spectaculos de circ. Ce a pățit coregraful la Poftiți la circ

După ce a ieșit din scenă, Edi Stancu a mulțumit pentru aprecieri și felicitări și apoi a cerut un antinflamator, alertându-i pe cei din jur asupra accidentării de care a avut parte. La finalul numărului, grăbit să spargă balonul în care se afla, Edi Stancu și-a dat degetul mare peste cap:

„În timpul momentului am făcut așa un schimb de mâini în ultima secundă, când îmi scoteam balonul de pe gât și când am tras tare mi s-a dat mâna peste cap. Am simțit cum îmi face degetul BUM-BUM”, a explicat Edi Stancu.

După ce a primit îngrijiri medicale, Edi Stancu a început să se simtă mai bine. Ulterior, coregraful și a primit și o propunere care l-a bucurat, din partea lui nea Marin.

După prestație, nea Marin i-a propus lui Edi Stancu să rămână la Poftiți la circ și să fie consilier regizoral, având în vedere că are expertiză în domeniu și că s-a implicat în realizarea spectacolului din ediția 3 a noului sezon de Poftiți la circ.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita de la Clejani l-a descris în detaliu pe bărbatul visurilor sale

„Mi-a propus să fiu consilier regizoral și să aranjăm spectacolele în funcție de talentele și vedetele care vor veni în continuare”, a explicat Edi Stancu.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 3. La repetiții a fost puțin timorat. Cum s-a descurcat Marian Drăgulescu la trambulina el... Poftiți la circ 2020, ediția 3. Show total din partea lui nea Marin. La 62 de ani, a jucat pe scena circului Bellucci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x