Poftiți la circ 2020, ediția 3. La repetiții a fost puțin timorat. Cum s-a descurcat Marian Drăgulescu la trambulina elastică

În ediția 3 a noului sezon Poftiți la circ vedetele au participat la spectacolul circului Bellucci. Marian Drăgulescu a demonstrat încă o dată că este un gimnast de excepție, reușind să creeze un număr veritabil de circ.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Marian Drăgulescu și Sony, unul dintre proprietarii circului Bellucci, au deschis spectacolul cu un moment de acrobație la trambulină.

Marian Drăgulescu s-a transformat în Super-Marian și a realizat un show de excepție la trambulină.

Marian Drăgulescu, moment de excepție la trambulina elastică, în fața spectatorilor circului Bellucci

Deși este campion mondial la gimnastică, acrobațiile la trambulină nu au fost foarte ușoare pentru Marian Drăgulescu, acesta având nevoie de puțin timp pentru a se obișnui cu tehnica diferită față de cea de la sol:

„Eu cu Marian am avut un rol important în spectacol pentru că am fost primul număr și primul număr trebuie să fie ceva wow. Marian este foarte serios și perfecționist. Timpul de la trambulină e diferit de ce face el la sol. La sol trebuie să fii foarte tare, la trambulină trebuie să amortizezi un pic”, a explicat italianul.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat Margherita când a rămas suspendată la 10 metri, în mijlocul circului

Prin prestația sa deosebită, Marian Drăgulescu a atras aprecierile colegilor săi de la Poftiți la circ.

„Marian s-a comportat ca un artist, nu neapărat ca un sportiv”, a spus coregraful Edi Stancu.

Liviu Vârciu a făcut o comparație între comportamentul lui Marian de la antrenamente și cel de la spectacol. Liviu a remarcat că în spectacol Marian Drăgulescu a fost mult mai dezinvolt decât la repetiții.

Liviu Vârciu, despre Marian Drăgulescu: Ne-a făcut mândri pe toți, cum ne-a făcut de fiecare dată când a câștigat

„Marian a făcut un show extraordinar. La repetiții el a fost un pic timorat. La spectacol a interacționat cu publicul, s-a uitat în sală, râdea. Foarte bun. S-a concentrat foarte bine. Marian ne-a făcut mândri pe toți, cum ne-a făcut de fiecare dată când a câștigat”, a spus Liviu Vârciu.

„Știm câtă muncă e în spatele fiecărei evoluții ale lui”, a concluzionat Andrei Ștefănescu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita în Țara Minunilor. Marga și-a făcut propriul scenariu pentru un moment de circ

La repetiții Marian Drăgulescu a avut un moment în care s-a dezechilibrat și a căzut de pe trambulină, dar s-a redresat imediat, le-a spus colegilor speriați că „se mai întâmplă” și astfel de incidente și a continuat să muncească, până când a reușit să înțeleagă ce tehnică trebuie să abordeze. Așadar, Marian Drăgulescu a exersat și a reușit să îi încânte pe spectatori cu un moment incredibil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri