Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 6. Ce naționalitate au părinții cântărețului What’s Up

Fanii au fost uimiți atunci când au descoperit, în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, ce naționalitate au părinții lui What’s Up.

What’s Up, Ana Baniciu, Raluka și Shift au fost vedetele pe care Nea Marin le-a pus la treabă, în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Nea Marin este bun prieten cu cei de la circul Bellucci și a decis să le dea circarilor o mână de ajutor, pentru că treburile sunt multe și parcă interminabile.

What’s Up, Shift, Raluka și Ana Baniciu au făcut show la emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1

Dimineața devreme, gazda emisiunii „Poftiți la circ” a dat trezirea vedetelor și le-a pus la treabă, dându-le sarcina de-a pregăti un car de paradă pentru circarii de la circul Bellucci, ca să defileze cu el pentru a promova spectacolele pregătite pentru public.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Shift și What's UP au urmărit o scroafă și a ieșit un show de zile mari! Ce au putut să facă

Apoi, vedetele au primit misiunea de-a merge la gospodăria unei familii pentru a mulge caprele și pentru a face alte treburi. Apoi, What’s Up, Ana Baniciu, Raluka și Shift, dar și Sony Medini (directorul artistic al circului Bellucci), au mers la un hotel-restaurant. Fetele au asigurat servicii de ospătărie, în timp ce băieții au făcut curat. Apoi, distracția s-a mutat la complexul de vânătoare Negru Vodă, unde sarcina primită a fost aceea de-a hrăni animalele din rezervație.

După o zi istovitoare, What’s Up, Ana Baniciu, Raluka și Shift și-au tras sufletul și acesta a fost momentul în care au ieșit la iveală tot felul de dezvăluiri surprinzătoare despre experiența trăită în emisiunea „Poftiți la circ”. Mai mult decât atât, What’s Up a mărturisit și naționalitate au părinții lui.

What’s Up a dezvăluit ce naționalitate au părinții lui, în emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1

„Sunt profund impresionat de ce se întâmplă la circu Bellucci. Ei de șase generații, din tată în fiu, dau povestea asta mai departe. Iar eu, 50% nomad fiind, pentru că mama este țigancă și tata este evreu român, când văd că din generație în generație se poate să îți dai căruța mai departe și căruța arată ditamai circul, nu poți să fii decât mândru de ei și de faptul că pot să stau la masă cu niște oameni care trăiesc visul împlinit”, a dezvăluit What’s Up, spre marea surprindere a tuturor.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin i-a ridicat pe Shift și pe What's UP cu macaraua și s-a răzbunat din plin! Ce a urmat

Chiar dacă au fost zile grele și pline de munci dificile, vedetele au recunoscut cât de mult le-a plăcut experiența din emisiunea „Poftiți la circ”, de la Antena 1.

„Mă bucur tare mult că am trăit și treaba asta alături de gașca asta frumoasă de oameni”, a mărturisit Ana Baniciu.

Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi iamgini din ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 6. Sony Medini s-a răzbunat cu ouă clocite pe Nea Marin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x