Poftiți la circ 2020, ediția 8. Daniela Crudu, în genunchi la repetițiile de la circ. Ce mișcare i-a venit de hac

În ediția a 8-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu a fost pusă să execute un exercițiu periculos împreună cu un circar. Ce mișcare i-a venit de hac brunetei

Pentru un spectacol ca la carte, invitații din emisiune depun eforturi în fiecare zi pentru a realiza toate sarcinile date de Nea Marin.

Atât Ana Crudu a întâmpinat dificultăți la antrenamente, cât și sora sa, Daniela Crudu, care a trebuit să învețe să facă un exercițiu mai dificil și mai periculos.

La „Poftiți la circ” este mult de muncă, iar invitații trebuie să participe deseori și la spectacolele realizate de Circo Bellucci. Partea cea mai grea vine atunci când ei sunt nevoiți să învețe mișcări pe care componenții trupei de circ le-au deprins în ani de antrenamente.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Daniela Crudu, haos într-un hotel. Ce a făcut în loc să curețe prin cameră

Daniela Crudu, în genunchi la repetițiile de la circ

Daniela Crudu a fost pusă să execute o mișcare care necesită destul de multă forță. Încălțată într-o pereche de role trebuie să se țină agățată de un circar în timp ce acesta, la rândul lui pe role, se învârte cu Daniela. Exercițiul periculos trebuie executat pe o scenă mai mică, rotundă, lucru care îi încurcă destul de mult pentru că bruneta nu are forță și riscă să se accidenteze.

"Eu eram ca o legumă din aia fiartă. Nu aveam forță să mă țin de el. Aveam două picioare stângi legate. Am zis că o să fie simplu, mă învârt de două trei ori, fac scheme în chiloți și aia e! De unde!", spune Daniela Crudu.

De când a urcat pe role, Daniela a căzut în genunchi și nu prea și-a putut ține echilibrul. Personalul circului văzând că lucurile nu merg prea bine și la recomandările lui Liviu Vârciu, au renunțat la Daniela: "Am crezut că sunt bună, dar nu merge, schimbăm! Altul! Plec cu capul spart de aici s-au mă aruncă undeva în gradenă, dau peste camerameni. Eu nu pot să mă concentrez la schemele lui!", spune Daniela Crudu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Mic dejun a la Nea Marin. De ce ”și-a luat-o” Daniela Crudu de la prezentator când pregătea masa

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri