Antena Căutare

Anca și Mihai au avut o nuntă de vis! Atmosfera a fost de-a dreptul incendiară, iar Edi Stancu și baletul au făcut super spectacol!

Anca și Mihai, mirii acestei ediții ”Poftiți de vă iubiti”, au avut parte de o petrecere de neuitat. Toată lumea a rămas uimită.

Anca și Mihai, mirii acestei ediții ”Poftiți de vă iubiti”, au avut parte de o petrecere de neuitat. Toată lumea a rămas uimită.

În sfârșit, după numeroase pregătiri, a venit și momentul mult așteptat de toți.

Mireasa spune că iubitul ei arată atât de bine în costum, încât s-a îndrăgostit de el a doua oară. Petrecerea a început cu mult fast, iar dansul mirilor a fost mai mult decât frumos.

Totul e bine când se termină cu bine, iar invitații se pare că s-au simțit excelent, căci atmosfera a fost incendiară. Edi Stancu și baletul său au făcut un show de excepție, iar chef Scărlătescu s-a întrecut pe sine la preparate.

Dar poate că cel mai important lucru a fost acela că mama Ancăi a decis până la urmă să îi fie alături în acest moment important

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce nuntă impresionantă au avut cei doi tineri!

Valuri de râsete la petrecerea burlacilor! Octavian îl imită demențial pe nea Mărin! „Dracu v-a pus!”... L-a sărutat cu patos pe Octavian! Cosmina Păsărin s-a dezlănțuit și l-a buimăcit total pe actor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x