Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei care ajută la organizarea nunţilor perfecte la "Poftiţi de vă iubiţi!". Meniurile sale au succes de fiecare dată, motiv pentru care a decis să le spună şi telespectatorilor care sunt secretele sale
Cătălin Scărlătescu îți arată cum se face rapid și ușor o rețetă de tartă cu ceapă, ce îi va înnebuni pe toți:
Ingrediente
ALUAT:
250g Făină
125g Unt
100ml apă
4g sare
SOS:
250 ml Frișcă naturală lichidă
3 Ouă
3g Oregano uscat
Sare
UMPLUTURA:
300g Bacon
300g Ceapă
200g cașcaval ras
Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
ALUAT: frământați toate ingredientele, întindem aluatul în formă (sticlă termorezistentă sau formă de tefal), înțepat cu furculița din loc în loc, intră la congelator până când se întărește.
SOS: toate ingredientele amestecate.
UMPLUTURA: baconul se prăjește, separat dar în aceeași tigaie prăjim și ceapă, cașcavalul îl dăm prin răzătoare
Aluatul din congelator se întinde într-o tavă, deasupra se pun baconul și ceapă prăjite, cașcaval ras, iar peste sosul. Totul intră la cuptor 180 °C/45 minute.