Antena Căutare

Chef Scărlătescu îşi spune secretele. Tartă cu ceapă, o rețetă cu puține ingrediente, dar efecte MAXIME!

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei care ajută la organizarea nunţilor perfecte la "Poftiţi de vă iubiţi!". Meniurile sale au succes de fiecare dată, motiv pentru care a decis să le spună şi telespectatorilor care sunt secretele sale

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei care ajută la organizarea nunţilor perfecte la "Poftiţi de vă iubiţi!". Meniurile sale au succes de fiecare dată, motiv pentru care a decis să le spună şi telespectatorilor care sunt secretele sale

Cătălin Scărlătescu îți arată cum se face rapid și ușor o rețetă de tartă cu ceapă, ce îi va înnebuni pe toți:

Ingrediente

ALUAT:
250g Făină
125g Unt
100ml apă
4g sare
SOS:
250 ml Frișcă naturală lichidă
3 Ouă
3g Oregano uscat
Sare

UMPLUTURA:

300g Bacon
300g Ceapă
200g cașcaval ras
Ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

ALUAT: frământați toate ingredientele, întindem aluatul în formă (sticlă termorezistentă sau formă de tefal), înțepat cu furculița din loc în loc, intră la congelator până când se întărește.

SOS: toate ingredientele amestecate.

UMPLUTURA: baconul se prăjește, separat dar în aceeași tigaie prăjim și ceapă, cașcavalul îl dăm prin răzătoare

Aluatul din congelator se întinde într-o tavă, deasupra se pun baconul și ceapă prăjite, cașcaval ras, iar peste sosul. Totul intră la cuptor 180 °C/45 minute.

Foto de SENZAŢIE! Ipostaza în care NU ai mai văzut-o pe Simona Traşcă... Iuliana Luciu, Simona Trașcă și frații Lucian și Augustin Viziru încap pe mâna lui nea Mărin la „Poftiți pe la noi: Pof...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x