Antena Căutare

Cosmina Păsărin i-a luat locul lui nea Mărin: ”M-a pus șef și a trebuit să mă ocup personal de tot”!

Cosmina Păsărin a reușit să-i facă față cu brio lui nea Mărin, la ”Poftiți pe la noi!”. Vedeta ne-a vorbit într-un interviu despre premierele pe care le-a marcat la emisiune, dar și despre provocările unice la care a fost supusă.

Cosmina Păsărin a reușit să-i facă față cu brio lui nea Mărin, la ”Poftiți pe la noi!”. Vedeta ne-a vorbit într-un interviu despre premierele pe care le-a marcat la emisiune, dar și despre provocările unice la care a fost supusă.

Cum a fost la “Poftiți pe la noi!”?
Mi-a plăcut foarte mult toată povestea. Eu cred că ne-am descurcat bine, iar cu nea Mărin m-am înțeles la fel de bine. E un om energic, știe să te facă să muncești chiar dacă nu vrei, e mereu pozitiv, iar asta contează foarte mult.

Au fost lucruri pe care le-ai făcut pentru prima dată aici?
Da, am zugrăvit, am plantat flori, am cărat tot felul de lucruri, am făcut curat pe plajă. Nea Mărin spera să mă prindă pe picior greșit la gătit, dar asta mai făcusem și acasă.

Ce ți s-a părut cel mai greu la “Poftiți pe la noi!”?
Seara în care nea Mărin m-a pus șef și a trebuit să mă ocup personal de tot. A trebuit să îi coordonez pe colegii mei, să organizez petrecerea, să chem artiști, să caut oameni care vor cânta. Norocul meu e că am găsit niste chitariști, iar Muneer m-a ajutat cu sunetul. Eu am pregătit mici atenții pentru clienți, am mers prin stațiune și am chemat oamenii la petrecere, au venit foarte mulți și m-am bucurat. Mi-a plăcut provocarea, dar era o zi cruntă pentru mine, nu apucasem să mănânc decât la micul dejun, se adunaseră multe pe capul meu și toate astea m-au făcut să mă cert foarte tare cu patronul. De nervi m-am închis în baie. Ne-am împăcat însă imediat după.

De ce le recomanzi turiștilor să viziteze pensiunea renovată de voi?
Pentru că e un loc foarte primitor, mâncarea este foarte bună, iar personalul este foarte amabil.

Nea Mărin va boteza copilul Biancăi Drăgușanu și-al lui Victor Slav... Bun venit la Vama Veche! Provocarea supremă pentru nea Mărin: Trebuie să salveze o pensiune fără lipici la vamaioți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x