Antena Căutare

Nicoleta Luciu, Elwira Petre, Nicolai Tand și Edi Stancu au organizat cea mai mare nuntă din Maramureș

“Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți”, emisiune difuzată de Antena 1 luni și marți de la ora 20:30 a ajuns într-una din cele mai frumoase zone ale țării: Maramureș.

“Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți”, emisiune difuzată de Antena 1 luni și marți de la ora 20:30 a ajuns într-una din cele mai frumoase zone ale țării: Maramureș.

Nea Marin alaturi de Nicoleta Luciu, Elwira Petre, Nicolai Tand si Edi Stancu au organizat o nunta traditionala asa cum nu s-a mai vazut pe Valea Izei. Comuna Barsana, locul in care au avut loc filmarile, a fost aproape blocata de marele eviment si asta pentru ca toti locuitorii au iesit pe strada in ziua nunti pentru a vedea desfasurarile de forta care au avut loc.

“Oameni buni si calzi ca in zona asta eu n-am mai vazut. Stiam ca trebuie sa iasa o nunta perfecta!”, a declarat Elwira Petre.

Povestea mirilor alesi de Nea Marin este emotionanta. Provenind din familii cu posibilitati financiare reduse, cei doi nici nu visau la o asemenea nunta. Banii castigati de abia le ajung sa traiasca de pe o zi pe alta, asa ca de economii nici nu putea fi vorba. Cei doi lucreaza la o fabrica de lemn din Sighetul Marmatiei, iar cu banii castigati incearca sa ii ajute si pe cei de acasa.

Dorel a fost crescut de bunici pentru ca mama lui are grave deficiente de auz (nu a auzit-o vorbind niciodata), iar tatal l-a parasit inainte de a se naste. Faptul ca el mai este in viata a fost o minune. Singura, bolnava si disperata, mama lui a vrut sa renunte la sarcina, insa preotul din localitate a convins-o sa nu faca acest lucru. Dupa mai bine de 20 de ani, acelasi preot este cel care va oficia casatoria lui Dorel.

Impresionat de povestea tinerilor si din dorinta de a face o nunta traditionala ca la carte, Nea Marin le va face zile fripe vedetelor care trebuie sa treaca prin tot felul de incercari pentru a ajunge la rezultatul dorit. Asa se face ca Nicoleta Luciu ajunge sa dea cu coasa, sa mulga caprele, Elwira Petre cara borhot, Edi Stancu e pe punctul de a se accidenta grav in incercarea de a taia lemne, iar Nicolai Tand …face aboslut de toate!

Eforturile lor au fost insa pe masura si asa au reusit sa organizeze una din cele mai frumoase nunti de pe Valea Izei.

Nea Mărin organizează o nuntă pe cinste în Maramureș, exact așa cum o cere tradiția!... Nicolai Tand – în lacrimi la “Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x