Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin a luat-o la joc pe Ilona Brezoianu. Cine nu s-a ținut de treabă

Vedetele au avut de muncit mult în prima zi la nea Marin, însă ziua nu se încheie aici. Ilona Brezoianu, Nicolai Tand și Florin Ristei au fost nevoiți să învețe dansuri populare, după ce „s-au cinstit” pe drum cu vișinată.

colaj-ilona-brezoianu-nea-marin-la-poftiți-prin-țară Galerie
Vedetele au avut de muncit mult în prima zi la nea Marin, însă ziua nu se încheie aici. Ilona Brezoianu, Nicolai Tand și Florin Ristei au fost nevoiți să învețe dansuri populare, după ce „s-au cinstit” pe drum cu vișinată. | Antena 1

Ilona Brezoianu, Răzvan Babană, Nicoali Tand, Florin Ristei, Oase și Sonny sunt cei care îl vor ajuta pe nea Marin să facă un târg spectaculos în comuna Mălaia, județul Vâlcea. De-a lungul zilei, cei șase au primit o mulțime de sarcini pe care le-au avut de dus până la final.

Invitații speciali ai ediției patru din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” nu au scăpat chiar atât de ușor. Aceștia sunt nevoiți să realizeze un moment artistic în cadrul evenimentului, motiv pentru care unii dintre ei trebuie să se prezinte la repetițiile pentru dans popular.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Număr de dans special, în premieră. Cum au uimit publicul ”cei trei care au speriat vestul”

Nicolai Tand, Ilona Brezoianu și Florin Ristei au fost primii pe care nea Marin i-a instruit în artele dansului, însă tensiunile au început să apară când cei trei au întârziat și au băut o parte din vișinata adusă la stadion.

„Eu cu vișinata aia în cap, dă-i și dansează dansuri populare. De la vișinata aia m-a luat de nu mai pot”, a fost replica actriței.

Nea Marin a luat-o la joc pe Ilona Brezoianu în ediția patru din „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”

La scurt timp de la repetițiile pe care le-a avut cu trupa de dans, nea Marin i-a învățat și pe cei trei câteva mișcări importante. Totodată, acesta a repartizat și perechile, iar pentru că Ilona Brezoianu nu s-a prea ținut de treabă, s-a decis să joace alături de el.

„Nu joc, bre! Tu știi dansurile și te încurc, nu joc. Te încurc cu dansul, nu joc!”, i-a spus actrița.

Într-un final, vedeta a acceptat propunea lui nea Marin, iar „amenințările” nu s-au lăsat prea mult așteptate.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. ADDA, terifiată de nea Marin. “Aoleu! Băi!” Ce s-a întâmplat în barcă

“Ne bate pe toți cu toate bețele”, a fost replica lui Florin Ristei.

Ilona Brezoianu a încercat să scape de repetiții, însă nea Marin a fost cel care a avut de spus ultimul cuvânt.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny . Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin, surprins de invenția unui localnic din Malaia. Ce a ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Ilona Brezoianu, întâmpinată de Nea Marin ca la Cannes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x