Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Concurenții s-au revoltat împotriva lui Nea Marin. Cum le-a venit de hac

Nea Marin i-a luat pe Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu să aducă lemnele pentru scena pe care urmează să aibă loc spectacolul organizat de ei în cea de 8-a ediție Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară de la Antena 1.

colaj de imagini cu nea marin si cosmin selesi de la poftiti pe la noi poftiti prin tara Galerie
Nea Marin i-a luat pe Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu să aducă lemnele pentru scena pe care urmează să aibă loc spectacolul organizat de ei în cea de 8-a ediție Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară de la Antena 1 | Antena 1

Încă de la început, Andrei Ștefănescu l-a avertizat pe Nea Marin să nu-l pună la munci grele pentru că s-a îmbrăcat în alb și nu vrea să se murdărească. ”Uită-te, negru ți-l aduc.”, i-a transmis coregraful lui Liviu Vârciu, cel care a primit altă sarcină.

Ajunși la locul de unde trebuiau să ia lemnele pentru construirea scenei, cei trei concurenți împreună cu Nea Marin au trebuit să-i ajute pe angajați la încărcarea unor bușteni pentru a primi cele necesare.

Romică Țociu și Jean de la Craiova au fost însărcinați cu încărcarea căruței, în vreme ce Cosmin Seleși și Andrei Ștefănescu să facă curățenie și să umple câțiva saci cu rumeguș.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Nea Marin a surprins un „conflict” între Cosmin Seleși și Liviu Vârciu

De ce s-a revoltat Cosmin Seleși împotriva lui Nea Marin la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară ediția 8

”Băi, ia veniți încoace. Lăsați sacii. Luați bucăți din astea și puneți-le direct acolo.”, le-a zis Nea Marin lui Andrei Ștefănescu și Cosmin Seleși, care nu lucrau cu spor la strângerea rumegușului.

Apoi, acesta s-a orientat către Jean de la Craiova și Romică Țociu, pe care i-a îndemnat să termine mai repede cu încărcarea căruței și să-i ajute la mutarea lemnelor pentru scenă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Momentul în care Adriana Trandafir nu și-a mai putut stăpâni lacrimile

Când Andrei Ștefănescu și Cosmin Seleși li s-au alăturat cu câteva lemne în brațe, Nea Marin a început să le dea indicații. Asta l-a enervat pe Cosmin Seleși, care s-a răstit la el. ”Bă, dar nu te mai băga. Atât vorbești. Stai că le aranjăm, tot zici ”pune, pune”. E agasant, atâta vorbește și spune numai... Nu face nimic, îți... creierii.”, a spus concurentul.

Atunci, coregraful a intervenit să restabilească liniștea. L-au ajutat și gazdele, care au venit cu o băutură atât de tare încât niciunul n-a mai putut vorbi.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Vedetele au avut parte de o misiune dificilă, care s-a lăsat cu peripeții

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 20 decembrie 2021. Nea Marin a surprins un „conflict” între Cosmin Seleși și Liviu... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Romică Țociu a încercat să scape de sarcini, dar Nea Marin l-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x