Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Jador și Lino Golden, peripeții la scos de cartofi. „Mi-a turnat vopsea”

Jador și Lino Golden au avut parte de o adevărată cursă la scos de cartofi, în ediția 13 de Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Mai întâi, Lino Golden i-a „furat” cartofii colegului său, apoi a urmat o reală nebunie.

colaj foto cu jador si lino golden la emisiunea poftiti pe la noi Galerie
Jador și Lino Golden s-au întrecut în farse în ediția 13 a emisiunii Poftiți pe la noi-Poftiți prin țară | Antena 1

În ediția din 3 ianuarie 2022 de Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Lino Golden și Jador s-au „bătut” cu cartofi, s-au alergat, s-au udat cu furtunul, s-au stropit cu vopsea și totul a culminat cu o îmbrățișare de împăcare.

Lino Golden și Jador au primit misiunea de a scoate cartofi din pământ:

„Am fost la scos de cartofi cu hoțomanul de Lino”, a explicat Jador sarcina primită.

Lino a aruncat cu cartofi în Jador, iar în cele din urmă, cântărețul i-a furat cartofii din găleată colegului său și a plecat:

„Mi-a furat barabulili, le-a pus în găleata lui și a fugit”, a explicat Jador.

Jador și Lino Golden, o adevărată cursă la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Nea Marin i-a lăsat singuri pe cei doi, prilej cu care cei doi au avut parte de o adevărată cursă.

Jador l-a împins pe Lino, iar Lino l-a lovit pe cântăreț cu săpăliga. Ulterior Jador a luat furtunul și l-a udat pe Lino, care s-a supărat pentru că avea telefonul în mână. Lino l-a urmărit cu lavabilă pe Jador, iar în cele din urmă, acesta i-a turnat vopsea în cap manelistului.

„M-a distrus”, a spus Jador în timp ce se spăla pe cap.

În cele din umră cei doi s-au îmbrățișat:

„Ne-am împăcat. N-am făcut nimic. Ne-am distrat”

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Anca Dinicu, show în grădină: Cu asta imi tai unghiile de la picioare

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador . Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Motivul pentru care Jador poartă ochelari colorați: „Nu sunt de f... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Nea Marin, „panicat” de un gest făcut de Jador. Ce a făcut Ruby...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x