Căutare Live

Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Emisiunea a fost întreruptă, a anunțat Nea Marin. De ce nu se va mai filma cu aceleași vedete

Întreaga echipă a făcut un anunț la final de emisiune: “Întrerupem filmările!”. Ce s-a întâmplat și de ce au fost nevoiți să închidă camerele și să filmeze următoarele ediții cu alte vedete.

Întreaga echipă a făcut un anunț la final de emisiune: “Întrerupem filmările!”. Ce s-a întâmplat și de ce au fost nevoiți s[ filmeze urm[toarele edi'ii cu alte vedete.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară/Antena 1

După distracție și muncă, a venit și o veste care le-a dat planurile peste cap tuturor și întregii echipe de producție. Vedetele au fost nevoite să părăsească Techirghiol și să abandoneze filmările din cauza unui eveniment neașteptat.

Nea Marin anunță că se întrerup filmările de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Din ce cauză nu se va mai filma cu aceleași vedete în următoarea ediție

Unul dintre colegii de producție a fost testat pozitiv cu Covid-19 în timp ce filmările erau în plină desfășurare, motiv pentru care echipa a fost nevoită să închidă tot și să ia măsurile necesare de protecție. Următoarele ediții nu vor mai fi cu aceleași vedete.

“În ziua a treia ne-am trezit cu o veste absolut tristă!”, spune Babană.

“Din păcate, unul din colegii noștri, unul din colegii de la producție a fost depistat cu COVID și filmările trebuie să se întrerupă aici”, spune Alex Velea.

Trebuie să mergem la casele noastre, trebuie să ne testăm toți, să vedem, să stăm izolați", spune Speak.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Babană face show, din nou. Cum s-au distrat la mulsul caprelor de la fermă

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Speak și-a furat-o de la nea Marin, iar iubita lui l-a rănit mai rău

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 30 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special pentru localnicii din Techirghiol, în sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Citeşte şi: Cine nu mai poate călători în UE pe baza certificatului verde, începând de astăzi

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Babană face show, din nou. Cum s-au distrat la mulsul caprelor d... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Cine sunt vedetele din această seară și cum a fost trezit Liviu ...
Ultimele știri
x