Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 31, 11 aprilie 2022. O adolescentă care suferă vrea să facă rău. Unde poate duce ura

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 11 aprilie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Episodul de astăzi al show-ului Povești de familie vine cu o nouă poveste și o nouă lecție | Antena 1

Episodul de astăzi al show-ului Povești de familie vine cu o poveste a unei obsesii pornită de la lipsa de comunicare a părinților cu copilul lor, de la un divorț și de la o mamă care înșeală și dorește să-și refacă viața.

Povești de familie, sezon 2, episod 31. Un copil care se simte nedorit este un copil care poate face mult rău și altora

Este povestea Deliei, o adolescentă de 15 ani care face parte din echipa de volei a școlii și căreia îi fug ochii după antrenorul ei.

Visează la iubirea lui și la o căsătorie cu el. Însă ea nu știe că acesta este pe cale de a se căsători.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 30. Depresia postpartum poate duce la familii destrămate, fără un sprijin emoțional adecvat

În paralel, părinții ei nu se mai înțeleg dar nici nu-i comunică faptul că ântre ei există probleme, astfel că fata își surprinde mama sărutându-se în mașină, în fața casei sale, cu un alt bărbat.

Reacția Deliei este foarte dură, nu ânșelege și începe să-și urască mama. Deși aceasta încearcă să dicute cu ea, nu reușeste.

Ulterior, cei doi părinți își anunță copilul că vor divorța, dar și de această dată, fără prea multe explicații.

Tatăl ei este cel care se mută din casă iar mama ei începe să-și aducă noul bărbat în casă, dar copila reacționează dur. Din nou, mama nu vorbește prea mult cu fiica ei.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 29. Două tinere își doresc să devină cunoscute cu orice preț. Iată ce li s-a întâmplat

În cele din urmă, plină de ură, copila vrea să s emute cu tatăl ei, dar acesta nu o poate primi în micuța lui casă unde locuiește cu mătușa sa.

Simșindu-se singură și respinsă de toată lumea, fata își focusează toată atenția pe antrenorul său de volei pentru care face obsesie și încearcă să-l sărute.

Când acesta o respinge, și îi dezvăluie că are o logodnică, Delia nu mai gândește clar și începe să o atace pe logodnica antrenorului în diverse feluri. o urmărește, varsă cafeau pe ea, îi fură rochia de mireasă și o și rănește fizic.

Când antrenorul află toate lucrurile, vorbește cu ea și, împreună cu mama ei, reușesc cumva remedierea problemei, însă trauma copilului este una care o va urmări toată viața.

Comunicarea este extrem de importantă. Copiii au nevoie să știe întotdeauna adevărul. Doar așa pot înțelege lucrurile și nu se pot simți excluși.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x