Căutare Live

Povești de familie sezonul 2, episodul 53, 11 mai 2022. Pericolele ascunse ale plecatului la muncă în Spania

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 11 mai 2022.

Povești de familie vine azi cu o poveste despre munca în Spania

Antena 1

Episodul de azi vine cu povestea unei mame care a plecat la muncă în Spania pentru a-și ajuta copiii, însă lucrurile au luat o turnură periculoasă.

Povești de familie sezonul 2, episodul 53, 11 mai 2022. Munca în Spania nu aduce mereu rezultatele scontate

Este povestea unei mame a doi copii care a plecat să lucreze la un hotel în Spania, ajută d eo prietenă de ale ei.

Administratorul hotelului s-a dovedit a fi un șef care abuza sexual angajatele, profitând de faptul că nu aveau acte și că le era frică să-l denunțe.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 52, 10 mai 2022. Mario a decis să meargă la clinica de dezalcoolizare

Când a încercat un nou atac, mama celor doi copii, în legitimă apărare l-a înjunghiat cu o foarfecă și ulterior a fost arestată.

Între timp, băiatul ei, pentru că nu a fost de acord cu plecarea, a început să bea până ce a ajuns la spital în comă alcoolică.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 51, 9 mai 2022. Ștef ajunge la închisoare în locul lui Mario

Ulterior, poliția spaniolă l-a investigat pe administratorul hotelului și femeia a fost eliberată. Întoarsă acasă, aceasta și-a cerut iertare copiilor ei și le-a promis că nu-i va mai lăsa niciodată singuri.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 52. Problemele pe care le aduce consumul excesiv de alcool în viața unui tânăr... Povești de familie, sezon 2, episodul 54, 12 mai 2022. Violența duce la și mai multă violență. Cum poate fi evitată...
Ultimele știri
x