Antena Căutare

Prețul cel bun, 1 martie 2022. Liviu Vârciu a crezut despre concurentă că e rudă cu Andrei Ștefănescu. Ce a aflat, de fapt

De 1 martie, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au bucurat de prima zi de primăvară, în ediția 22 a show-ului Prețul cel Bun.

colaj pretul cel bun Galerie
De 1 martie, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au bucurat de prima zi de primăvară, în ediția 22 a show-ului Prețul cel Bun. | Antena 1

Pentru că e 1 martie și cei doi prezentatori au vrut să ofere șanse cât mai multor femei să câștige premii astăzi. Fiecare concurentă a primit câte un mărțișor.

Cea de-a treia concurentă invitată în platou, Diana Ștefănescu. Imediat ce i-a auzit numele, Liviu Vârciu a crezut că e rudă cu Andrei Ștefănescu, colegul său. Andrei a rugat-o pe Diana să își aleagă un mărțișor, iar Liviu i-a reamintit lui Andrei că ar trebui să le spună concurentelor că mărțișoarele sunt din partea amândurora.

Diana, bănuită de Liviu Vârciu că e rudă cu Andrei

“E din partea noastră, da? Nu e doar din partea ta”, îi spune Liviu lui Andrei.

Apoi Liviu a vrut să sublinieze faptul că atât concurenta, cât și prezentatorul au același nume de familie.

Citește și: Prețul cel bun, 25 februarie 2022. „Obiceiul bizar” pe care îl are Liviu Vârciu când merge la pescuit. Ce a povestit

“Vreau să știu. Sunteți neamuri cumva?”, a zis Liviu Vârciu.

“Suntem?”, l-a întrebat Diana pe prezentator.

“Păi nu știu, tu să-mi spui”, i-a zis Andrei concurentei.

“Nu suntem”, i-a zis Diana.

“Nu suntem, dar am putea fi”, a adăugat Andrei râzând.

Diana vine din Timișoara și este asistent medical.

“Alte pasiuni mai ai?”, a întrebat-o Andrei.

“Sunt pilot de raliu”, a zis Diana, stârnind curiozitatea tuturor.

“Poftim?! Da, n-are cum să fie neam cu tine că e mult prea inteligentă”, a zis Liviu.

Concurenta le-a povestit că a participat la raliuri județene și că îi place foarte mult mașina pe care o conduce, o mașină special pentru drift.

Citește și: Prețul cel bun, 28 februarie 2022. Concurentul care se pare că are un nume predestinat pentru a câștiga. Ce nume rar are

“Faci și drifturi?”, a întrebat-o Andrei Ștefănescu.

“Da!”, a zis Diana.

Deși a fost deseori blamată pentru că e femeie la volan, Diana le-a arătat mereu bărbaților că e stăpână pe ea și poate să facă față la raliuri.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 28 februarie 2022. Concurentul care se pare că are un nume predestinat pentru a câștiga. Ce nume rar are... Prețul cel bun, 3 martie 2022. Surpriză de proporții pentru Andrei Ștefănescu. O persoană dragă lui a fost concurent în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x