Antena Căutare

Prețul cel bun, 28 februarie 2022. Concurentul care se pare că are un nume predestinat pentru a câștiga. Ce nume rar are

În ediția 21 din Prețul cel bun, Liviu și Andrei au venit pregătiți să le aducă surprize concurenților.

colaj pretul cel bun Galerie
Printre concurenții pe care Andrei Ștefănescu i-a invitat prima dată în platou s-a numărat și Mani Paraschiv, cel despre care toți au crezut că are un nume predestinat. | Antena 1

Printre concurenții pe care Andrei Ștefănescu i-a invitat prima dată în platou s-a numărat și Mani Paraschiv, cel despre care toți au crezut că are un nume predestinat.

Mani, îmbrăcat prezentabil, a făcut cunoștiință cu Andrei Ștefănescu.

“Money, money, money”, a început celebrul prezentator TV să fredoneze melodia de la Abba.

Tânărul concurent a mărturisit că toți cei care îi aud numele se gândesc la acea melodie. Andrei Ștefănescu l-a întrebat de unde vine numele, iar concurentul i-a povestit.

“Este un nume cu o istorie veche și e prea mult. Îl moștenesc de la nașul meu, au decis părinții mei să port numele ăsta și să merg înainte”, a zis Mani.

Mani, concurentul cu nume predestinat

“De la ce vine Mani?”, l-a întrebat Andrei pe noul concurent.

“Probabil o prescurtare”, a răspuns concurentul.

Citește și: Prețul cel bun, 25 februarie 2022. „Obiceiul bizar” pe care îl are Liviu Vârciu când merge la pescuit. Ce a povestit

“Foarte tare! Bănuiesc că toată lumea îți zice Money, money, money”, a mai adăugat Andrei Ștefănescu.

“Clar, de fiecare dată când mă prezint”, a spus Mani

Tânărul e din București și a povestit că lucrează drept consilier juridic. În timpul liber, se ocupă de pasiunea lui legată de sporturi.

“Lupte sau sporturi de iarnă”, a povestit concurentul de la Prețul cel Bun.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 24 februarie 2022. Corina a avut parte de un moment amuzant când a dezvăluit că este divorțată. Ce s-a întâmplat

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 25 februarie 2022. „Obiceiul bizar” pe care îl are Liviu Vârciu când merge la pescuit. Ce a povestit... Prețul cel bun, 1 martie 2022. Liviu Vârciu a crezut despre concurentă că e rudă cu Andrei Ștefănescu. Ce a aflat, de fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x