Căutare Live

Prețul cel bun, 18 octombrie. Concurenta care „i-a stricat” ziua lui Liviu Vârciu. De ce a fost invidios prezentatorul tv pe ea

Liviu Vârciu a avut o surpriză de zile mari la Prețul cel bun, 18 octombrie. Nu se aștepta ca una dintre concurentele acestei ediții să locuiască în zona din Capitală unde el și-ar și dorit foarte tare.

Concurenta de la Prețul cel bun, 18 octombrie care „i-a stricat” ziua lui Liviu Vârciu

Antena 1

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun, 18 octombrie, i-a spus lui Liviu Vârciu în ce zonă locuiește, iar el a spus că „i-a stricat” ziua, dat fiind fpatul că ea stă într-o zonă mult mai bună .

Concurenta de la Prețul cel bun, 18 octombrie, care „i-a stricat” ziua lui Liviu Vârciu, după ce i-a spus în ce zonă locuiește

Liviu Vârciu a fost surprins să audă în ce zonă locuiește din București. Aceasta i-a spus că locuiește în Dorobanți, iar el s-a dezamăgit auzind că ea locuiește într-o zonă mai bună decât el.

Citește și: Prețul cel bun, 15 octombrie. Liviu Vârciu și o concurentă din emisiune, replici amuzante. Despre ce au vorbit

„Gata pregătiți? Ați văzut ce aveți de licitat? 80 Cristina, 50 Cristina, 75 Ion, 90 Ilona. Difuzorul costă 87 lei. Cristina vine lângă mine. Felicitări, draga mea. De unde vii?”, anunță Liviu Vârciu câștigătoarea primei licitații.

„Bucrești, secoturl 1”, îi răspunde ea.

„Stai cu mine în sector. Dorobanți? Șmecherp, bravo. Stai mai bine decât mine, mi-ai stricat ziua, eu stau pe lângă centură. O să-mi închipui că stau în Dorobanți și eu. Cum mai e acolo?”, mai spune el.

Citește și: Prețul cel bun, 15 octombrie. Concurenta pentru care Liviu Vârciu a spus: „Dacă ar fi fost aici Nea Mărin v-ar fi iubit”

„Nașpa, nu..”, îi răspunde concurenta.

„Aveți supermarket-ul unde un kilogram de căpșuni costă 180 lei?”, o întreabă el.

„Da, dar nu mă duc acolo. Mă duc la alte supermarket-uri”, îi răspunde ea.

„Copii aveți?”, mai întreabă Liviu Vârciu.

Citește și
mihai-petre-stă-pe-scaun-alături-de-elwira-irina-fodor-lidia-buble-oase-estera-și-echipa-asia-express
Ce echipă a câștigat Asia Express, sezonul 4! Drumul Împăraților și-a ales învingătorii
Ce echipă a câștigat Asia Express, sezonul 4! Drumul Împăraților și-a ales învingătorii
cuza-emi-două-ipostaze-diferite
EXCLUSIV. Ce au declarat Emi și Cuza, după finala Asia Express
EXCLUSIV. Ce au declarat Emi și Cuza, după finala Asia Express
mihai-petre-elwira-se-îmbrățișează-și-au-coroane-pe-cap
EXCLUSIV. Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților
EXCLUSIV. Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților
Mai multe articole

„Da, un băiat”, îi răspunde ea.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 15 octombrie. Liviu Vârciu și o concurentă din emisiune, replici amuzante. Despre ce au vorbit... Prețul cel bun, 18 octombrie. Liviu Vârciu, destăinuiri despre prima lui iubită. Cine e femeia ce l-a înșelat pe prezent...
Ultimele știri