Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Ioan l-a impresionat pe Liviu Vârciu. Va dărui copiilor din satul lui tot ce a câștigat

În ediția din 24 decembrie 2021 a emisiunii Preţul cel bun, sezonul 1, adică în ediția din Ajunul Crăciunului, „iată vin... câștigătorii, nu colindătorii!”. În spiritul Sărbătorilor, întreaga gradenă și concurenții au purtat costume speciale de Moș Crăciun. Moș Ioan a decis să doneze copiilor din sat tot ce a câștigat în emisiune.

Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Ioan l-a impresionat pe Liviu Vârciu. Va dărui copiilor din satul lui tot ce a câștigat Galerie
Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Ioan l-a impresionat pe Liviu Vârciu. Va dărui copiilor din sat tot ce a câștigat | Antena 1

În ajunul Crăciunului, emisiunea Prețul cel bun a pregăti o ediție cu totul și cu totul specială pentru telespectatorii Antena 1. Prezentatorii quiz show-ului, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, alături de co-prezentatori, Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin s-au îmbrăcat festiv și au „împrăștiat” voie bună în jurul lor asemenea unui praf magic.

Tot în spiritul Sărbătorilor, totodată, întreaga gradenă, cât și concurenții au purtat costume speciale de Moș Crăciun.

Ca de obicei, participanții au fost nevoiți să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii.

Moș Ioan a fost cel mai aproape de prețul unui coș cu bunătăți de Crăciun.

Liviu Vârciu: „De unde vii, Moș Ioan?”

Moș Ioan: „Dintr-o comunitate mică, județul Giurgiu, Valea Plopilor! Oameni buni, oameni amărâți, dar cu mulți copii frumoși și deștepți, care în fiecare an mă așteaptă. Abia aștept să plec de aici, direct la ei mă voi duce”.

Liviu Vârciu: „Cu ce te-ai ocupat înainte să fii ajutorul lui Moș Crăciun?”

Moș Ioan: „Eram șef de vagon poștal. Am dus chiar și lingouri”.

Liviu Vârciu: „Și nu te-a împins păcatul să tragi lingoul mai aproape?”

Moș Ioan a râs: „Păi asta era cea mai mare frumusețe, să fii corect”.

Liviu Vârciu: „E adevărat!”.

Moș Ioan a avut de pus în ordinea prețurilor, de la cel mai mic la cel mai mare, câteva produse și le-a nimerit perfect. O sanie, o mașinuță electrică și un set de snowboarding au fost produsele câștigate de concurentul cu barbă albă și ochelari.

Liviu Vârciu: „Mergem și în finală, Moșule, și o să-i faci fericiți pe copiii din sat și ne bucurăm din suflet!”.

Moș Ioan: „Absolut!”.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Tudor are patru copii și opt nepoți acasă. Toate cadourile din emisiune vor ajung... Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Constantin a fost cândva pictor. El a lovit „artistic” cu „pumnul norocos” și a r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x