Căutare Live

Prețul cel bun, 25 octombrie 2021. Alexandra este biolog și l-a impresionat pe Liviu Vârciu cu dezvăluirile sale. Ce a câștigat

În ediția 36 de Prețul cel bun Liviu Vârciu a cunoscut-o pe Alexandra, un biolog în vârstă de 26 de ani, care a câștigat un premiu impresionnat în cadrul show-ului.

Alexandra este biolog și a câștigat o biciletă la Prețul cel bun

Antena 1

Alexandra a câștigat prima licitație de la Prețul cel bun, ediția din 25 octombrie 2021. Tânăra a mers la primul joc al competiției, iar prezentatorul Liviu Vârciu a avut ocazia să-i pună câteva întrebări.

Întrebată de profesia ei, Alexandra a mărturisit că este biolog, iar în această perioadă de pandemie, ocupația ei are legătură cu testele Covid.

„Sunt biolog, lucrez la un laborator de analize medicale. Acum lucrez teste PCR la o clinică”, a explicat Alexandra, în cadrul show-ului Prețul cel bun.

Citește și: Prețul cel bun, 22 octombrie 2021. Dumitru a fost la un pas să câștige 3.000 de lei. Cu ce premiu a plecat, însă, acasă

La auzul acstei explicații Liviu Vârciu s-a declarat încântat:

„Face niște lucruri interesante pentru noi și pentur timpurile pe care noi le trăim”, a spus prezentatorul Prețul cel bun.

Cum s-a descurcat Alexandra la Prețul cel bun

Alexandra a jucat X și 0 la proba următoare a show-ului, reușind să câștige o bicicletă Mountain Bike.

Tânăra a reușit să facă o line pe diagonală de X-uri, după ce a ghicit prețul cel bun al unui ondulator de păr cu înveliș ceramic, atât cu funcție de îndreptare cât și de ondulare.

Tânăra s-a declarat încântată de premiul câștigat, mărturisind că îi place să se plimbe cu bicicleta.

Citește și: Prețul cel bun, 22 octombrie 2021. Dumitru a câștigat mobilă de dormitor și vacanța mult dorită în Tenerife

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Citește și
andrada si victor de la mireasa sezon 4
Mireasa. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii
Mireasa. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii
colaj de imagini cu seba si adelina de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”
Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”
macaulay culkin in singur acasa
Macaulay Culkin refuză să se uite la filmele Singur Acasă. Care e motivul
Macaulay Culkin refuză să se uite la filmele Singur Acasă. Care e motivul
Mai multe articole

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

Citește și: Prețul cel bun, 21 octombrie. Concurentul care a fost la un pas să câștige o croazieră de 7 zile pe Mediterană. Ce preț avea

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 22 octombrie 2021. Dumitru a câștigat mobilă de dormitor și vacanța mult dorită în Tenerife... Prețul cel bun, 25 octombrie. Dumitru l-a impresionat pe Liviu Vârciu cu povesta lui de dragoste. Ce a mărturisit concur...
Ultimele știri