Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Ce au în comun Liviu Vârciu și concurentul Dan Boldea

La Prețul cel bun vin foarte mulți oameni cu povești și profesii interesante. Liviu Vârciu a fost încântat să afle că are ceva în comun cu Dan Boldea.

Dan Boldea este actor și a venit la Prețul cel bun să câștige cât mai multe premii

Antena 1

Dan Boldea este actor și cântăreț și a venit la Prețul cel bun însoțit de gașca lui de prieteni din Cluj. Concurentul a avut fler și a câștigat cea de-a doua licitație a ediției cu numărul 13 de Prețul cel bun.

Cei 4 concurenți aflați în fața lui Liviu Vârciu au fost puți în situația de a estima prețul unui tocător de usturoi.

Dan Boldea a spus că tocătorul de usturoi portabil costă 37 de lei, apropiindu-se astfel de suma reală a produsului și anume 40 de lei.

Pentur că Dan a câștigat licitația a mers în proba următoare și a stat de vorbă cu Liviu Vârciu. Astfel prezentatorul a aflat ce profesie are concurentul.

Cu ce se ocupă Dan Boldea, concurentul de la Prețul cel bun

„Eu sunt actor și cântăreț. Fac de toate”, a explicat Dan Boldea.

„Exact ca mine. Salut”, a spus Liviu Vârciu, strângându-i mâna concurentului.

„De obicei mă consider norocos. Am avut parte de chestii bune, de oameni faini în viață. E prima dată când particip la un joc de genul ăsta. Acum e prima dată și să sperăm că o să fie fun”, a spus concurentul, când Liviu Vârciu l-a întrebat dacă se consideră un om norocos.

Dan Boldea nu a participat pentru prima dată la o emisiune de la Antena 1. În 2020, actorul a venit la preselecțiile de la Chefi la cuțite.

Citește și: Dan Boldea se joacă cu mâncarea la Chefi la Cuțite. Preparatul său este inedit: Vreau să schimb puțin rețeta!

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Elisabeta i-a uimit pe prezentatori cu apariția sa: „Arătați foarte bine”... Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Gabriela a ghicit prețul exact al unui balansoar și a câștigat 1.000 de lei pe loc...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x