Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Elisabeta i-a uimit pe prezentatori cu apariția sa: „Arătați foarte bine”

Concurenta care a câștigat prima licitație din ediția cu numărul 13 de „Prețul cel bun” este Elisabeta Cojocaru, o doamnă pe care Andrei Ștefănescu a complimentat-o din primul moment.

elisabeta-cojocaru-andrei-stefanescu-liviu-varciu-pretul-cel-bun Galerie
Elisabeta Cojocaru a câștigat prima licitație din ediția 13 de Prețul cel bun | Antena 1

Elisabeta Cojocaru l-a luat în brațe pe Andrei Ștefănescu, după ce acesta i-a complimentat stilul vestimentar: „Ce frumos v-ați îmbrăcat”, i-a spus prezentatorul concurentei.

Doamna Elisabeta l-a îmbrățișat pe prezentator pentru a-i da energie și se pare că îmbrățișarea i-a purtat noroc pentru că doamna a estimat cel mai bine perechea de căști bluetooth.

Citește și: Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi

Cum s-a descurcat Elisabeta Cojocaru la licitația de la Prețul cel bun

Produsul costa 90 de lei, iar doamna Elisabeta a estimat-o la 70 de lei, fiind singura care a spus o sumă mai mică decât cea reală. Ceilalți concurenți au spus că perechea de căști valorează peste 100 de lei, iar, potrivit regulamentului, cea mai apropiată sumă trebuie să fie sub cea reală și nu peste.

Doamna Elisabeta și-a spus povestea de viață, iar Liviu Vârciu a avut numai cuvinte de laudă. Doamna Elisabeta a lucrat ca asistent chirurg, are 4 copii și 8 nepoți.

„Aplauze pentru treaba asta. Ați avut grijă de noi și vă mulțumim”, i-a spus Liviu Vârciu, admirându-i profesia.

Doamna Elisabeta a vorbit și despre familia ei.

„Trei fete sunt plecate din țară și băiatul a plecat și el să termine facultatea și s-a întors că e patriot”, a povestit concurenta.

„Foarte bine. Tot respectul”, i-a răspuns Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Ștefan a câștigat 4 premii și l-a uimit pe Liviu Vârciu cu înălțimea sa

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi... Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Ce au în comun Liviu Vârciu și concurentul Dan Boldea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x