Prețul cel bun, 5 octombrie. Replicile amuzante pe care le-au avut în emisiune Liviu și Andrei Ștefănescu. „Erai la Urgențe”

Prețul cel bun e o emisiune plină de surprize, iar prezentatorii o fac să fie condimentată cu multe glume. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au avut parte de replici pline cu umor.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, replici amuzante la Prețul cel bun, 5 octimbrie. Au râs pe seama unei fântâni de ciocolată

Antena 1

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-au întrecut în glume la Prețul cel bun, 5 octombrie. Cei doi au vorbit despre o fântână de ciocolată, dar replicile lor au fost motiv de amuzament.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, replici amuzante la Prețul cel bun, 5 octombrie

Cunoscuți pentru umorul lor, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au făcut show în emisiunea pe care o moderează împreună. Aceștia au avut de prezentat o fântână de ciocolată, dar rezultatul a fost neașteptat. Cei doi au făcut multe glume, spunând că și-ar fi dorit ca ei să intre în posesia obiectului.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Iuliana Luciu, cu o mască de noapte cu ochi de broască, în emisiune. Reacția lui Liviu Vârciu

„Cu Elena ne vedem un pic mai târziu”, anunță Liviu Vârciu despre o concurentă.

„Prețurile mă sperie cel mai tare la această emisiune”, spune concurenta Andreea.

„Trecem mai departe cu această licitație, spune-ne Andrei”, îl îndeamnă Liviu Vârciu pe Andrei Ștefănescu să prezinte produsul.

„De câte ori m-am întrebat cum ar fi să am o fântână de ciocolată în casă, în living și tu să fii acolo, lângă ea. Să-șși curgă așa, în living”, soune cu patos Andrei Ștefănescu.

„Păi nu mai erai aici. Erai la Urgențe de mult...”, râde Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Liviu Vârciu, surprins complet de un concurent care a venit cu o căciulă cu cap, de marmotă

„Eram pe aici, dar eram...”, continuă Andrei Ștefănescu.

„Ramona, liniștește-te!”, îi spune Liviu Vârciu co-prezentatoarei.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

„Delicios!”, exclamă aceasta.

„Mamă, cum miroase”, spune Liviu.

„Să vezi ce gust are”, continuă aceasta.

„Prețul este cu tot cu ciocolată, să știți. Cu tot cu ciocolată! Andreea nu a mințit când a zis că se pricepe la prețuri”, a fost anunțul lui Liviu Vârciu.

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri