Antena Căutare

Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut dezvăluiri neașteptate despre post. Ce au recunoscut

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au vorbit despre post și au făcut dezvăluiri neașteptate în ediția 65 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1.

liviu varciu in costum portocaliu Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au vorbit despre perioada de post, la Prețul cel bun | Antena 1

Ediția 65 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 a început în forță pentru concurenții care au decis să își testeze norocul și să accepte provocarea de-a ghici costul diferitelor produse puse în joc.

Un moment savuros a fost atunci când Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au vorbit despre perioada de post în care se află în prezent românii.

Ce au dezvăluit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu despre perioada de post, în emisiunea Prețul cel bun de la Antena 1

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția simpaticul Liviu Vârciu, care a dorit să afle dacă cei din jurul său țin post.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Dacă muncesc foarte mult nu pot să țin post, fiindcă leșin pe platouri. Și atunci mai bine nu”, a fost răspunsul lui Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu și Liviu Vârciu au avut un schimb de replici neașteptat, chiar în timpul emisiunii

„Tu poți să nu mănânci nimic doi ani de zile, că ai de unde, ești ca eschimoșii!”, a fost tachinarea venită din partea prezentatorului emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1.

„Rețin mâncare, nu mai rețin lichide. Dar ideea cu postul e să îl ții și în interior, dar și pe exterior, ca la mașină!”, a fost de părere Andrei Ștefănescu, aprobat fiind de Liviu Vârciu.

Urmărește clipul video din ediția 65 a emisiunii Prețul cel bun ca să savurezi tot momentul!

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 7 decembrie 2021. Ce reacție neașteptată a avut un concurent atunci când roata i-a adus numărul norocos... Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu și Liviu Vârciu au avut un schimb de replici neașteptat, chiar în timpul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x