Antena Căutare

Prețul cel bun, 8 februarie 2022. Mihaela l-a uimit pe Liviu Vârciu când i-a spus ce funcție ocupă: „Să iau postura”

În ediția a șaptea din sezonul 2 Prețul cel bun, concurenții au licitat pentru o pușculiță în formă de vioară. Concurenta care a fost cel mai aproape de suma reală a obiectului l-a uimit pe prezentatorul Liviu Vârciu, când i-a spus cu ce se ocupă.

Colaj cu Mihaela și Liviu Vârciu Galerie
Mihaela a câștigat una dintre licitațiile de la Prețul cel bun | Antena 1

Fiecare concurent a licitat pentru pușculița în formă de vioară „trecută prin viață”. Mihalea a spus că pușculița în formă de „vioară trecută prin viață” ar valora 129 de lei. Înainte de a-i spune Mihaelei că a câștigat licitația și că merge în etapa următoare a competiției Prețul cel bun, prezentatorul Liviu Vârciu l-a îndemnat pe colegul său, Andrei Ștefănescu, să estimeze și el un preț.

Spre uimirea lui Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu a fost și mai aproape de prețul real al pușculiței. Andrei Ștefănescu a spus că pușculița ar valora 150 de lei, iar suma reală era aceea de 189 de lei. „Andrei prin neprezentare a pierdut, iar Mihaela vine lângă mine”, a spus Liviu Vârciu.

Astfel, Liviu Vârciu a aflat că Mihaelea este cadru militar în Marină.

„Eu sunt Zodia Pești și am simțit să merg la apă”, i-a spus Mihaela prezentatorului.

Citește și: Prețul cel bun, 4 februarie 2022. Marius Petcu a văzut cum mătușa îi bate obrazul, de față cu toți. Care a fost motivul

Cum a reacționat Liviu Vârciu când a aflat la Prețul cel bun că Mihaela este ofițer în Marina Militară

„Și eu sunt zodia Pești, dar de la apă fac sinuzită. Ceva nu e ce trebuie”, a răspuns Liviu Vârciu.

„Am fost plecată pe mare 3 săptămâni, am în subordine și femei și bărbați, sunt ofițer”, a explicat Mihaela.

„Mamă, stau lângă un ofițer, să iau postura să nu mai stau așa cocoșat de muncă”, a reacționat Liviu Vârciu când a aflat că Mihaela este ofițer în Marina Militară.

Întrebată dacă a câștigat ceva până acum, Mihaela a povestit că a câștigat o tigaie la Acces Direct, iar Liviu Vârciu i-a garantat că la Prețul cel bun are șanse la un premiu mult dorit.

Citește și: Prețul cel bun, 7 februarie 2022. Diana a venit hotărâtă să îi ia locul lui Liviu Vârciu. Cum a reacționat prezentatorul TV

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Silvia Uceanu sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 7 februarie 2022. Diana a venit hotărâtă să îi ia locul lui Liviu Vârciu. Cum a reacționat prezentatorul... Prețul cel bun, 9 februarie 2022. Denisa a vorbit despre relația sa de 8 ani. Ce reacție a avut Liviu Vârciu când i-a af...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x