Antena Căutare

Prețul cel bun, 9 martie 2022. Claudia l-a uimit pe Andrei Ștefănescu cu înălțimea sa. Ce a povestit concurenta

În ediția din 9 martie de Prețul cel bun concurenți dornici să câștige mari premii au pășit în platou.

Colaj cu Andrei Ștefănescu și Claudia Galerie
Claudia l-a uimit pe Andrei Ștefănescu cu înălțimea sa la Prețul cel bun | Antena 1

Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle ceva despre viața concurenților. Prezentatorul a fost impresionat de înălțimea Claudiei.

„Văd că nu ești pe tocuri”. Andrei Ștefănescu, impresionat de înălțimea acestei concurente. Ce detaliu a aflat.

„Spune-mi, te rog. Văd că nu ești pe tocuri. Ce înălțime ai?”, a întrebat Andrei Ștefănescu.

„1,83”, a răspuns concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 8 martie 2022. Detaliul observat de Andrei Ștefănescu la o concurentă: „Ai o frumusețe care vine din interior”

„Pari manechin, model”, a apreciat prezentatorul.

„Am fost model când eram mai mică. Am început la 18 ani și am terminat undeva pe la 20. acum sunt cosmentician la propriul salon de înfrumusețare. Mă pricep la prețuri”, a povestit Claudia.

Ce au avut de licitat concurenții de la Prețul cel bun

În cadrul primei licitații, concurenții au fost puși în situația de a ghici prețul cel bun al unei perii rotative de curățare facială.

Claudia a estimat că peria costă 93 de lei, 100 a spus Denis, Marinela a spus 103, iar Beniamin a spus 120.

Prețul real al periei de curățare facială era, de fapt, 169 de lei, fapt care l-a făcut pe Beniamin câștigător:

„Știi cine a știut? Cea Beni. 169 de lei”, a spus Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 3 martie 2022. Surpriză de proporții pentru Andrei Ștefănescu. O persoană dragă lui a fost concurent în seara asta

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 4 martie 2022. Motivul pentru care această concurentă i-a zis lui Andrei Ștefănescu că arată mai bine în realitate

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 8 martie 2022. Detaliul observat de Andrei Ștefănescu la o concurentă: „Ai o frumusețe care vine din int... Prețul cel bun, 10 martie 2022. Georgian are un lucru în comun cu Liviu Vârciu. Despre ce e vorba și cum a reacționat ve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x