Live acumObservator Sport
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Prietenii de la 11

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Andreea Antonescu a dezvăluit secretul iubirii la distanță: ”Dacă făcea asta Traian al meu, credeți-mă că eram divorțați de mult!”

Andreea Antonescu a revenit în România după ce șapte luni de zile a stat în Statele Unite ale Americii, unde a trăit alături de soțul ei. 

Andreea Antonescu a revenit în România după ce șapte luni de zile a stat în Statele Unite ale Americii, unde a trăit alături de soțul ei.

Invitată la ”Prietenii de la 11”, cântăreața a dezvăluit secretul iubirii la distanță, după ce l-a auzit pe Ristei în timp ce vorbea cu câteva dintre colege, înainte de a intra în direct.

”Dragii mei, vă jur! Dacă era Traian al meu în locul lui Ristei, credeți-mă că eram divorțați de mult. Nu pot să mă trezesc dimineața, în pijamale și cu coc, lângă unul ca Ristei care să-mi zică ”Șuvița numărul doi din partea dreaptă nu e aliniată perfect.”, a spus Andreea după ce l-a auzit pe Ristei făcând câteva remarci negative la adresa unor colegi.

Aflați mai multe detalii despre discuția dintre cei doi, în clipul de mai sus!

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro