Andreea Antonescu a dezvăluit secretul iubirii la distanță: ”Dacă făcea asta Traian al meu, credeți-mă că eram divorțați de mult!”

Andreea Antonescu a revenit în România după ce șapte luni de zile a stat în Statele Unite ale Americii, unde a trăit alături de soțul ei. 

Andreea Antonescu a revenit în România după ce șapte luni de zile a stat în Statele Unite ale Americii, unde a trăit alături de soțul ei.

Invitată la ”Prietenii de la 11”, cântăreața a dezvăluit secretul iubirii la distanță, după ce l-a auzit pe Ristei în timp ce vorbea cu câteva dintre colege, înainte de a intra în direct.

”Dragii mei, vă jur! Dacă era Traian al meu în locul lui Ristei, credeți-mă că eram divorțați de mult. Nu pot să mă trezesc dimineața, în pijamale și cu coc, lângă unul ca Ristei care să-mi zică ”Șuvița numărul doi din partea dreaptă nu e aliniată perfect.”, a spus Andreea după ce l-a auzit pe Ristei făcând câteva remarci negative la adresa unor colegi.

Aflați mai multe detalii despre discuția dintre cei doi, în clipul de mai sus!

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri