Antena Căutare

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, dezvăluiri fabuloase din culisele serialului „Fructul Oprit”: „Simțim când ceva nu este în regulă”. Video

Actrițele Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă au făcut câteva dezvăluiri din culisele serialului „Fructul Oprit”, luni, în emisiunea „Prietenii de la 11”.

Actrițele Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă au făcut câteva dezvăluiri din culisele serialului „Fructul Oprit”, luni, în emisiunea „Prietenii de la 11”.

„Între personaje este vorba depre sindromul Stockholm, în viață o iubesc”, a spus Carmen Tănase despre Cosmina Dobrotă.

Sindromul Stockholm descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să își simpatizeze răpitorul.

„Ne înțelegem din ochi. Simțim când ceva este în neregulă”, au dezvăluit actrițele.

„Actorul bun simte imediat. E un transfer de energie de la unul la altul. Și simți și când ceva nu e în regulă și sari în ajutor. Sunt niște reguli nescrise pe care le simțim”, a explicat Carmen Tănase, care a vorbit și despre personajul ei.

Și Cosmina Dobrotă a vorbit despre personajul pe care îl interpretează în serialul „Fructul Oprit”.

Urmăriți dezvăluirile actrițelor Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

Cea mai mare minciună despre gripă, demontată de un specialist! Cum te poți feri, de fapt, de virsului gripal - Video... Paul Georgescu, românul care rezistă cel mai mult în apă rece ca gheața, dezvăluiri incredibile: „Totul este mental”...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x