Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Prietenii de la 11

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Cocuța și Bogdan Boantă, dezvăluiri despre Asia Express: ”Ne-am depășit niște limite și am făcut lucruri de care nu credeam că suntem în stare”

Cocuța și Bogdan Boantă se numără printre concurenții de la Asia Express, iar de curând, la ”Prietenii de la 11”, aceștia au vorbit despre experiența pe care au trăit-o. 

Cocuța și Bogdan Boantă se numără printre concurenții de la Asia Express, iar de curând, la ”Prietenii de la 11”, aceștia au vorbit despre experiența pe care au trăit-o.

Au concurat pentru premiul de 30.000 de euro în cea mai tare competiție a momentului, iar acest lucru i-a ajutat să-și depășească limitele.

”Acum, de acasă, ne place foarte tare și mi-ar plăcea să mă întorc, am înțeles cum să opresc mașinile, cum să comunic cu oamenii. În ultima perioadă, pur și simplu săream în mașinile oamenilor. Nu mai conștientizezi.”, a mărturisit Cocuța.

”Nu mai conștientizam, pur și simplu ne revoltam că oamenii ăia nu ne luau. Nouă ni se părea normal ca ei să ne ia în mașina lor. Intră adrenalina în tine și nu-ți mai dai seama. Ne așezam în mijlocul drumului, fără să ne gândim că e aglomerat, că trec mașini, că nu vor să ne ia.”, a completat și Bogdan.

Aflați mai multe detalii urmărind clipul de mai sus!

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro