Antena Căutare

Daniela Crudu este gravidă?! Florin Ristei i-a făcut testul suprem şi adevărul s-a aflat!

În urmă cu ceva timp, în presă s-a vehiculat știrea că Daniela Crudu ar fi însărcinată. Bruneta care a părăsit recent competiţia "Ultimul Trib" clarifică situaţia şi face dezvăluirea momentului!

În urmă cu ceva timp, în presă s-a vehiculat știrea că Daniela Crudu ar fi însărcinată. Bruneta care a părăsit recent competiţia "Ultimul Trib" clarifică situaţia şi face dezvăluirea momentului!

Daniela Crudu a fost invitată la emisiunea "Prietenii de la 11" şi a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Nu a venit singură, ci însoţită de sora sa, Ana, care recent a participat la emisiunea "Chefi la cuţite" şi a primit trei cuţite, reuşind astfel să meargă mai departe în concurs!

Farfuria sa de mușchiuleț de porc în crustă de fistic cu piure de mere a încântat papilele gustative, motiv pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu i-au dat fiecare câte un cuţit. Cine ar fi crezut că Daniela Crudu are o soră frumoasă şi...gospodină?

„Îmi place foarte mult emisiunea și am vrut să îi cunosc și pe chefi. Și cel mai important am vrut să fiu și eu concurentă, să văd exact cum este, să ai acolo emoții, să fii jurizat, să fii presat de timp și să și gătești și să și apari la televizor – mi se pare cel mai greu”, a spus Ana Maria Crudu, cu puţin timp înainte de a primi verdictul din partea celor trei chefi!

Inevitabil, Daniela Crudu a fost iar întrebată despre cel mai controversat detaliu al vieţii sale private şi vedeta a mărturisit dacă este sau nu însărcinată!

Urmăreşte clipul video de mai sus din emisiunea "Prietenii de la 11" ca să afli adevărul dezvăluit de vedetă!

Sora Danielei Crudu a făcut show la "Chefi la cuțite"! Cum s-a descurcat blonda... Schimbarea momentului în showbiz! Cosmin Seleşi a plecat! Cine va prezenta emisiunea "Te cunosc de undeva"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x