Antena Căutare

Premiile Brit Awards 2018. Stormzy și Dua Lipa, marii câştigători ai serii: "Le mulţumesc tuturor cântăreţelor care au urcat pe scenă înaintea mea”

Dua Lipa şi Stormzy au fost marii câştigători ai galei Brit Awards, care a avut loc miercuri seară, pe O2 Arena din Londra.

Dua Lipa şi Stormzy au fost marii câştigători ai galei Brit Awards, care a avut loc miercuri seară, pe O2 Arena din Londra.

Cântăreaţa Dua Lipa a câştigat trofeul categoriei „Best British female solo artist” şi „British breakthrough act”, în timp ce rapperul Stormzy a fost premiat la categoriile „ British album of the year” şi „British male solo artist”.

„Vreau să mulţumesc tuturor cântăreţelor care au urcat pe scenă înaintea mea”, a spus Lipa în discursul său de acceptare. „Asta este pentru cât mai multe femei pe scenă, pentru cât mai multe câştigătoare şi pentru cât mai multe femei care să preia conducerea lumii”.

La rândul lui, Stormy şi-a descris albumul „Gang Signs & Prayer” ca fiind cel mai dificil pe care l-a creat şi, în final, a criticat-o pe Theresa May pentru felul în care a acţionat privind incendiul de la Grenfell Tower.

Imagini incendiare, "între prieteni". Într-un moment de rătăcire și curiozitate, Ristei i-a ridicat tricoul Ra... Câinele Ramonei și-a luat un binemeritat concediu! A plecat în vacanță. Forțat! Unde se relaxează...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x