Antena Căutare

Iubitul lui Ruby, dezvăluiri despre artistă din Asia Express. „Cânta într-una manele” - Video

Ruby și iubitul ei, Robert, au vorbit despre aventura Asia Express, marți, la Prietenii de la 11, făcând dezvăluiri despre experiența lor. El a spus despre artistă, între altele, că i-a cântat manele aproape fără încetare.

Ruby și iubitul ei, Robert, au vorbit despre aventura „Asia Express”, marți, la „ Prietenii de la 11”, făcând dezvăluiri despre experiența lor. El a spus despre artistă, între altele, că i-a cântat manele aproape fără încetare.

„În primele două zile am vrut să renunțăm. Mă refer mai mult la ea. După aceea ne-am adaptat și a fost cea mai tare experiență din viața noastră”, a spus Ruby.

„Acum dacă îmi înmânați un plic roșu cu semnul Asia Express, eu fug, pentru că a fost o experiență pe care nu o vom putea înlocui cu nimic”, a spus Ruby.

Ruby și iubitul ei, Robert, au slăbit în Asia Express 5 kilograme, respectiv 7 kilograme.

„Cel mai greu lucru a fost să nu ne certăm”, a spus Ruby.

„Eu nu mă cert cu ea, ea se ceartă cu mine (…) Este agitată și cânta într-una manele. Nu știam că poate cânta atâtea piese”, a spus iubitul ei, Robert.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

Noul sezon Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, este difuzat duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ceaiul Matcha, o băutură miraculoasă! Ce conține și cum se consumă - Video... Merge pe cuie și pe cioburi! Coco Fachirul a speriat-o pe Diana Munteanu – Video...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x