Antena Căutare

Show-ul "Ie, Românie" începe, joi, la Antena 1! Prima ediţie va avea loc în Maramureş, „acasă” la Nicolai Tand

Show-ul "Ie, Românie" începe joi, 1 Martie, de la ora 21:15, la Antena 1. Scopul emisiunii este acela de a descoperi fete frumoase şi harnice şi oameni talentaţi din cele nouă regiuni istorice ale României!

Show-ul "Ie, Românie" începe joi, 1 Martie, de la ora 21:15, la Antena 1. Scopul emisiunii este acela de a descoperi fete frumoase şi harnice şi oameni talentaţi din cele nouă regiuni istorice ale României!

Alături de Cosmin Seleși, la „Prietenii de la 11” a venit și Nicolai Tand. Pecei doi îi veți putea vedea joi, 1 martie, de la 21.15, atunci când va fi premiera „Ie, Românie”, acolo unde ocupă scaunul de jurați alături Andreea Bălan, echipă ce își va căuta favoriții din fiecare zonă a României.

Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedete îndrăgite de cei de acasă.

Entuziasmul și ospitalitatea de care dau dovadă oamenii acestor locuri minunate i-au impresionat pe Mircea Radu, conducătorul caravanei, pe cele două vedete care l-au ajutat în demersul său de a descoperi cei mai mândri oameni ai locurilor, dar și pe cei trei jurați ai reality-show-ului.

Două vedete ce vor bate colțurile României la pas

Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului, care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.

,,IE, Românie” va începe pe 1 martie, de la 21.15, pe Antena 1!

Cosmin Seleşi s-a răsturnat cu maşina în şanţ! Va mai ajunge juratul la „Ie, Românie”, alături de Andreea Bălan și Nicol... S-au dat viteji, dar și-au luat-o! Diana şi Ristei l-au înfruntat în platou pe campionul de kickboxing "Benny"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x