Prietenii de la 11

Trupa Valahia s-a reunit după 20 de ani! Îl mai ții minte pe Dorin Topală? A ajuns căpitan pe mare: "Fiul meu nu mă crede că am fost artist de succes"

 

Valahia a fost una dintre trupele care au facut valuri în muzică romanească, în perioada 1998 - 2004. Doi dintre membri, Mihai Trăistariu şi Dorin Topală, au fost invitaţi în platoul de la Prietenii de la 11!

Îl mai ții minte pe Dorin? Făcea "echipă muzicală" cu Mihai Trăistariu și Costi Ioniță în una dintre cele mai iubite trupe ale anilor 90, Valahia. "La mare, la soare, fetițele sunt goale" se auzea în toate discotecilor, mai ales că succeusl lor a plecat de pe litoral, acolo unde și-au început cariera.

Astăzi, Trăistariu e încă în breasla vedetelor, însă Dorin a schimbat total macazul, imediat după destrămare. "Terminasem Academia Navală, așa că am luat decizia de a pleca pe mare. Acum sunt căpitan. Sunt și tată și am încercat să-i explic fiului meu ce succes avea tati acum 18 ani. Nu mă crede", a povestit Dorin Topală la "Prietenii de la 11", acolo unde s-a lăsat si cu cântare.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe