Antena Căutare

Voci de aur și o prezență elegantă! Ad Libitum, LIVE, la "Prietenii de la 11". Legandara piesă "My Way" a răsunat în platou, iar fanele au fost cucerite

Ad Libitum, cuceritorii din grupa lui Carla's Dreams, trupa finalistă de la X Factor, sunt un adevărat fenomen al muzicii romaneşti. Invitaţi în platoul "Prietenilor de la 11", băieții au cântat LIVE lpiesa "My Way", a lui Franck Sinatra.

Ad Libitum, cuceritorii din grupa lui Carla's Dreams, trupa finalistă de la X Factor, sunt un adevărat fenomen al muzicii romaneşti. Invitaţi în platoul "Prietenilor de la 11", băieții au cântat LIVE lpiesa "My Way", a lui Franck Sinatra.

Cei patru se tin de treaba si lucrurile par sa decurga din ce in ce mai bine. Ambițioși, extrem de talentați, cei patru se bucură de admirația românilor. Cu fiecare apariței, demonstrează că îşi merită locul fruntaş în industrie.

Forță și delicatețe într-un singur trup! Cristiana Stancu îmbină pictura cu loviturile dure din ringul galelor de MMA: &... Florin Ristei a luat-o pe rost pe colega sa: "Trebuie să aflu din poze, de la colegi, că te plimbi pe la greci?&quo...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x