Antena Căutare

Liviu Vârciu a răbufnit după prima ediție Rămân cu tine! Ce a dezvăluit despre concurente: „Nu știu ce să mă fac cu voi, nu se poate”

Concurentele din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 l-au făcut pe Liviu Vârciu să își dea seama că jocul seducției devine tot mai complicat, fiindcă frumoasele concurente sunt extrem de pretențioase în privința pretendenților!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Liviu Vârciu a analizat situația și a ajuns la concluzia că lucrurile nu sunt chiar atât de simple, fiindcă mai toate concurentele sunt extrem de pretențioase, deși au venit în platou cu gândul să își găseasacă jumătatea perfectă!

citește și: Cele mai sexi surori, pariu la „Rămân cu tine”! Liviu Vârciu va fi capul răutăților! Ce miză vor stabili. Se va râde cu lacrimi! „Eu voi fi prima”

Unele dintre ele își doresc chiar să se mărite, dar ce să facă acum Liviu Vârciu, văzând că pretendenții care s-au prezentat până acum în fața concurentelor nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor?

„Pretențioase mai sunteți! Nu știu ce să mă fac cu voi, nu se poate”, a mărturisit Liviu Vârciu în cadrul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, supărat de faptul că pretendenții care au venit până acum în platou nu au reușit să le impresioneze prea mult pe frumoasele concurente.

Liviu Vârciu a răbufnit după prima ediție Rămân cu tine! Ce a dezvăluit despre concurente: „Nu știu ce să mă fac cu voi, nu se poate”

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

„Chiar vreau, eu m-am săturat să fiu singură, sunt disperată, nu mai pot, nu mă ia nimeni, nu mă duc nicăieri. Nu are cine să mă ducă la film, nu are cine să mă ducă la restaurant! Eu vreau să mă mărit, că sunt femeie bătrână. Ajung bătrână și nu mai iau ce-mi place. Uite! Roșu peste tot”, le-a tachinat prezentatorul pe tinerele din show, ghicind parcă gândurile acestora.

citește și: Cele mai ciudate pretenții ale concurentelor de la „Rămân cu tine”. Liviu Vârciu și-a pus mâinile în cap: „Da, dacă levitează, sigur îl vreau!”

Ce pretendenți va aduce de data aceasta Liviu Vârciu la emisiune și ce arme secrete a pregătit? Află totul urmărind cea de-a doua ediție a emsiunii!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Cele mai sexi surori, pariu la „Rămân cu tine”! Liviu Vârciu va fi capul răutăților! Ce miză vor stabili. Se va râde cu ... Cel mai sexy pretendent vine azi la emisiunea Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Dacă eram femeie cine știe ce făceam cu hain...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x