Antena Căutare

Emisiune nouă la Antena 1! Liviu Vârciu a început filmările pentru show-ul de dating Râmân cu tine

Au început filmările pentru Râmân cu tine, quizz-show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, pe care telespectatorii îl vor putea vedea, în curând, la Antena 1. La Râmân cu tine, 20 de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize.

Emisiune nouă la Antena 1! Liviu Vârciu a început filmările pentru show-ul de dating Râmân cu tine Galerie
Liviu Vârciu va prezenta emisiunea Rămân cu tine

Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea sã aleagã cu cine şi-ar dori să rămână.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emisiune nouă la Antena 1! Liviu Vârciu a început filmările pentru show-ul de dating Râmân cu tine

Liviu Vârciu va prezenta emisiunea Rămân cu tine

Liviu Vârciu va prezenta emisiunea Rămân cu tine

Rămân cu tine este un show de întâlniri provocator, electrizant și amuzant, în care primele impresii chiar contează. 20 de doamne și domnișoare care știu exact ce vor de la un tip își pot găsi partenerul dorit prin intermediul acestei emisiuni.

Potențialii parteneri care apar în fața lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri”, să iasă la o întâlnire. În urma acestei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x