Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2024. Ruby, apariție cuceritoare într-o ținută cu decupaje îndrăznețe. Ce detaliu a atras atenția

Ruby a atras toate privirile la Revelionul cel neBUN 2024. Artista a bifat o apariție fierbinte într-o rochie cu decupaje îndrăznețe care i-au pus în valoare trupul sculplat. Show-ul s-a încins și mai atare atunci când, alături de Shift, a cântat una dintre cele mai apreciate piese ale lor.

colaj foto ruby sexy la Revelionul cel neBUN 2024 Galerie
Ruby a atras toate privirile la Revelionul cel neBUN 2024 într-o ținută cu decupaje îndrăznețe | Antena 1

Ruby a petrecut, din nou, noaptea dintre ani alături de telespectatorii Antena 1. Astfel, vedeta le-a urat tuturor „La mulți ani”, în stilul caracteristic cu o piesa care i-a ridicat pe toți la dans. Frumoasa câtăreață nu a urcat singură pe scenă, ci alături de Shift și au cântat una dintre cele mai „fierbunți” piese ale lor. Cu toate acestea, un alt detaliu a atras atenția tuturor, iar privitorii cu greu și-au luat ochii de la ea.

Cum a apărut Ruby la Revelionul cel neBUN 2024. Ținuta ei cu decupaje îndrăznețe a atras toate privirile

Ruby a bifat o nouă apariție incendiară la Revelionul cel neBUN 2024. Pentru acest eveniment special, aceasta a ales o ținută care cu, cu siguranță, a atras atenția tuturor. După cum spune tradiția, artista a purtat roșu din cap până în picioare, însă în stilul ei caracterisitic.

Cu o crăpătură adâncă pe picior și un decupaj îndrăzneț în zona abdomenului, Ruby a strălucit, la propriu și la figurat, în noapte dintre ani. Nici mișcările provocatoare de dans nu au lipsit, iar frumoasa cântăreață a încins atmosfera așa cum numai ea știe.

Ruby nu a intrat singură pe scenă, ci alături de bunul ei prieten Shift. Cei doi au cântat piesa „Limonada”, însă Ruby nu a uimit doar cu ținuta purtată la Revelionul cel neBUN 2024. Toți au rămas cu gura căscată atunci când, de la primele acorduri, aceasta a început să scoată versurile în rafală pe ritmuri de rapp.

Revelionul cel neBUN 2024 aduce la Antena 1 zeci de vedete, care se întrec în cel mai tare concurs de revelioane

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Aceştia se vor putea bucura de o porţie dublă de distracţie, două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și mulţi alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Urmărește toată distracția pe AntenaPLAY!

Revelionul cel neBUN 2024. Georgiana Lobonț, colaj special cu cele mai frumoase manele ale anilor '90. Cum sună vocea ei... Revelionul cel neBUN 2024. Andreea Bălan, moment înduioșător alături de fetițele ei. Ce reacție savuroasă au avut pe sce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x